BUILT BY HAND

Pidä huolta käsistäsi

Käsien osia ovat ranteet, kämmenet ja sormet. Käsiä tarvitaan päivän aikana lukemattomiin tehtäviin, erityisesti jos työskentelee käsityöammatissa. Kun on kyse työkaluista, kätesi ansaitsevat vain parasta.

Todellinen ammattitaito on käsissäsi

Harva asia päihittää tunnetta, joka syntyy hivellessä täydellisesti hiotun puun pintaa. Tai kun tekee viimeisen silauksen, ja työ on valmis. On kuitenkin työkaluja, joita ilman taianomaisia tuloksia ei voi saavuttaa. Haluamme niiden olevan mahdollisimman ergonomisia.

Käsityöammattilaisen työ on yhdistelmä staattista ja dynaamista työtä. Esimerkiksi puun sahaaminen on dynaamista, mutta sahan pitely on staattista. Siksi on tärkeää, että työkalu on suunniteltu vakaaksi ja käteen sopivaksi, jolloin lihasvoimaa tarvitaan mahdollisimman vähän. Emme kuitenkaan tyydy siihen.

Suunniteltu monikäyttöiseksi

Työkalun asentoa kädessä vaihdellaan paljon, jotta käteen ei kohdistuisi niin paljon painetta. Siksi ammattilaiset eivät käytä työkalua vain yhdellä tavalla. Työkaluja pidellään "väärällä kädellä", ylösalaisin ja väärin päin. Ergonominen käyttö edellyttää, että työkalut on suunniteltu joustaviksi, turvallisiksi ja mukaviksi käyttää mahdollisimman monessa tilanteessa.

Iskunvaimennus on tärkeää

Tiedetään, että puutteellisesta iskunvaimennuksesta johtuvat vammat ovat suurin sairauspoissaolojen syy rakennusalalla*. Kun kehitämme uusia työkaluja, pyrimme saamaan niihin mahdollisimman hyvät värinän- ja iskunvaimennusominaisuudet. Tämä koskee monia tuoteryhmiämme, kuten vasaroita, sahoja ja lekoja.

Eri työkaluilla on erilaiset ergonomiset vaatimukset

Kaikissa työkaluissa ei tarvita iskunvaimennusta, mutta niiden pitää silti olla ergonomisia. Lyijykynän ja lekan suunnittelun ergonomiset haasteet ovat erilaisia. Tarkkojen merkintöjen tekoa varten kynän pitää tuntua mukavalta kädessä, ja hyvässä lekassa on iskuja vaimentava pinta vähentämässä rekyyliä.

Työkalusta riippumatta käyttömukavuus ja ergonomisuus ovat aina tärkeysjärjestyksessämme korkealla. Silloin sinä voit keskittyä käyttämään taitavia käsiäsi.

*Source

Tarinassa mainitut työkalut

graphic