2021-06-01

Vedenpitävät nivelmitat

Julkaisemme nyt kaksi kauan odotettua lasikuituista nivelmittaa – Contact-nivelmitan ja 240 cm pitkän nivelmitan.

Julkaisemme nyt kaksi kauan odotettua lasikuituista nivelmittaa. Monet ovat pyytäneet näitä malleja, ja siksi laajennamme valikoimaa Contact-nivelmitalla ja 240 cm pitkällä nivelmitalla. Lasikuitu sopii materiaalina erinomaisesti mihin tahansa työhön kosteissa työolosuhteissa ulkona ja sisällä, koska se ei ime kosteutta ja mitta on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Mitta-asteikko sisäpuolella fiksumpaan mittaukseen

Contact-nivelmitan käänteinen asteikko helpottaa mittaamista suoraan pintaa vasten. Monille tämä malli on optimaalinen nivelmitta, koska sen metriasteikko on painettu vastakkaiselle puolelle verrattuna tavalliseen nivelmittaan. Siksi sen voi asettaa tasaisesti pintaa vasten, vaikka sitä ei olisi kokonaan avattu, mikä helpottaa tarkkaa mittaamista.

240 – klassikko alusta alkaen

Suunnittelimme 240 cm pitkän mitan vastaamaan nykyisiä rakennusmääräyksiä. 40 cm:n lisämitan ansiosta mittaa ei tarvitse siirtää, kun mittaat kokonaista kipsilevyä tai kattokorkeutta. Pidemmästä mitasta on tullut nopeasti suosittu, ja siksi onkin hienoa esitellä siitä myös lasikuituinen versio märkiin olosuhteisiin.

Työkalut, joista puhuimme

graphic