2022-04-06

Hultafors laajentaa mittanauhojen valikoimaansa

Esittelemme märissä olosuhteissa työskentelyyn tarkoitetun PRSS-mallin, ja laajennamme suosittujen BT-mittanauhojen valikoimaa 5,4 m:n mallilla, joka on optimoitu tavallisiin puutavaran mittoihin.

Työskentelyyn märissä olosuhteissa – Lyhyt PRSS-mittanauha – Ruostumatonta terästä

PRSS-mittanauhassa on polyesteripäällysteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu nauha ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jousi, joka takaa paremman ruosteenkestävyyden vaikeissa olosuhteissa.

Nauhan asteikot on tulostettu erittäin tarkalla mustesuihkutulostuksella, mikä takaa optimaalisen kontrastin ja tarkkuuden mittauksen aikana. Kotelo on valmistettu erittäin iskunkestävästä ABS-muovista. Kumipinnoite takaa hyvän otepidon ja parantaa iskunkestävyyttä. Siinä on ergonominen kahva ja kumipinnoitettu jarrupainike. Mittanauhassa on tasainen nauhan palautustoiminto ja päätyhakanen, jonka kulumisenestotoiminto suojaa nauhaa ja päätyhakasta.

4 metrin mallissa on ohut metallinen vyöpidike. 6 metrin mallissa on irrotettava vyöpidike, jonka pikalukitustoiminnon ansiosta mittanauha on helppo vapauttaa yhdellä kädellä. Päätyhakanen säätyy itse sisäiseen mittaukseen.

Pidempi nauha, sama pieni kotelo - Lyhyt BT-mittanauha - Terästä

BT-rullamitan kotelon päällä on ergonominen jarrupainike, jota voidaan käyttää sekä peukalolla että kämmenellä.

Keltaisen teräsnauhan asteikot on tulostettu erittäin tarkalla mustesuihkutulostuksella. Nauhassa on mattapinta, mikä mahdollistaa tarkat ja heijastamattomat lukemat. Nauhan takasivulle on merkitty 30, 45 ja 60 cm:n CC-mitat seinien asennuksen mittaamista varten.

Kotelo on valmistettu erittäin hyvin iskunkestävästä ABS-muovista, ja kaikissa iskukohdissa on kumisuojat.

Työkalut, joista puhuimme

graphic