2021-09-07

Uudet vatupassit ja muutama päivitys

Esittelyssä Limited Edition -digitaaliset minivatupassit Bluetooth-käyttöliittymällä.

Nyt kahvallinen versio – PVL-vatupassi alumiinia, rajoitettu määrä

Tämä PVL-vatupassi on ainut laatuaan. Integroidut kahvat tehostavat vatupassin käyttöä entisestään. Erittäin vahva alumiiniprofiili, jossa vahvistavat kahvat tuovat erinomaisen vakauden. Iskunkestävät FOCUS-libellit, suurennus 60 % kolmessa asennossa. Ainutlaatuinen pronssinen väritys, joka erottaa sen kaikista muista vatupassimalleista. Hanki omasi ennen kuin on liian myöhäistä.

Älykäs ja kompakti – Digitaalinen taskuvatupassi Bluetooth-toiminnolla

Upean innovaation, Hultafors DPL:n, avulla voit mitata asteita ja kulmia mahdollisimman tarkasti suoraan älypuhelimeesi. Se on älykäs ja kompakti monitoiminen digitaalinen taskuvatupassi, jossa on vesivaaka, kaltevuusmittari ja astelevy yhdessä ja samassa laitteessa. Se on vain 8 senttimetriä pitkä, mutta mitä ikinä teetkin, älä aliarvioi sen potentiaalia.

Klassikko, jossa on entistä enemmän tehoa – Alumiininen HVP-vatupassi

Päivitimme juuri HVP-vatupassin uudella vankemmalla profiililla ja sivulle lisätyillä neodyymimagneeteilla, jotka jättävät mittauspinnan häiriöttömäksi ja helposti puhdistettavaksi. Se on yksi klassisista malleistamme, ja esittelemme ylpeänä neodyymimagneettien vahvan voiman.

Mittaa älykkäämmin Bluetoothilla – Digitaalinen vatupassi D60

Digitaalisesta vatupassistamme tuli entistä fiksumpi. Liitä vatupassi Hultafors Measures appiin Bluetoothilla. Ota se käyttöön, mittaa tehokkaammin ja säästä aikaa. Kaltevuuden mittaamiseen eri sovelluksissa ja mittausten siirtämiseen napin painalluksella älypuhelinsovellukseen. Profiiliin on integroitu voimakkaat neodyymimagneetit.

Työkalut, joista puhuimme

graphic