2021-09-02

Laajennamme HDC-talttavalikoimaa

HDC-talttamme ovat erittäin suosittuja vaativien ammattilaisten keskuudessa. Laajennamme nyt valikoimaa seitsemän leveydellä.

Laadukkaasta teräksestä valmistetut HDC-taltat ovat käytännöllisiä ja monipuolisia työkaluja töihin, joissa tarvitaan äärimmäistä voimaa ja tarkkuutta. Valikoimaan kuuluu nyt 11 mallia 6 mm:n leveydestä 40 mm:iin.

Järeät taltat purkamiseen

Leveät HDC-taltat kestävät raskaimmissakin purkutehtävissä. Se johtuu siitä, että taltta taotaan yhtenä kappaleena I-profiilista, joka kestää ja maksimoi voimansiirron. Päässä on nailonlyöntipinta, joka on helppo vaihtaa, kun se on kulunut. Koska koko terän voi asettaa tasaisesti pintaa vasten, on helppo irrottaa laatat ja poistaa muotit vahingoittamatta alla olevaa pintaa.

Tinkimätöntä tarkkuutta

Kapeammat mallit ovat erityisen tarkkoja ja sopivat hienopuusepän töihin. Terävyys ja tarkkuus ovat eduksi kaikentyyppisissä töissä.

Palkitut taltat

Vuonna 2015 voitimme Red Dot Design Award -palkinnon, kun julkaisimme ensimmäiset HDC-taltat. Palkinto myönnettiin muotoilusta, hyvästä ergonomiasta ja materiaalivalinnasta. Monille ammattilaisille HDC-taltta on ilmiselvä valinta työkalupakkiin.

Nämä työkalut mainittiin

graphic