2023-10-01

Säädettävä viistekulma ja kiinteät asennot

Esittelyssä uusi, päivitetty viistekulma: Säädettävä viistekulma – Quattro 270. Millimetrin paksuinen luja ruostumaton teräs muodostaa lujan rakenteen, joka kestää vaativissa työympäristöissä.

Säädettävä Quattro 270 -viistekulma voidaan asettaa kolmeen asentoon: 45, 90 ja 135 asteeseen. Kulmaa voidaan myös kääntää 270 astetta. Tällöin voidaan käyttää sen raotonta kääntöpuolta, jolloin vältetään riski ohuiden peltiosien liukumisesta vääriin paikkoihin.

Säädettävän Quattro 270 -viistekulman monipuolisuus tekee sen käytöstä helppoa. Toisin kuin muissa säädettävissä viistekulmissa, tässä mallissa on terävä sisänurkka. Kun terää käännetään 270 astetta, saadaan aikaan pyöristetty kulma, joka helpottaa käyttöä epätasaisissa kulmissa. Lisäksi terässä on 5 mm:n välein sijoitetut merkintälovet, joiden avulla on helppo piirtää tai leikata yhdensuuntainen viiva reunaa pitkin.

Säädettävä Quattro 270 -viistekulma on täysin kokoontaitettava, joten sitä on helppo säilyttää ja kantaa työhousujen taskussa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic