Hultafors – Vesivaaka MST 180

Herkin vesivaakamme on mittaamattoman arvokas apuväline rakennustyömaalla ja syystäkin yksi ikonisista tuotteistamme. Tässä vatupassiksikin kutsutussa työkalussa on jämäkkä alumiinirunko, lämpötilanvaihteluja kestävät libellien kiinnikkeet ja särkymättömät libellit.

Miten parhaasta saa vieläkin paremman?

MST on vahvin ja herkin vatupassimme. Siinä on särkymättömät harkkolibellit, joiden neste kestää sekä UV-valoa että lämpötilan muutoksia, sekä 30 % suurentava suurennuslasi ja lukemista helpottava itsevalaiseva heijastuspinta.

MST-vatupassissa on kaikkein herkimmät libellit

Aina voi hienosäätää ja hioa yksityiskohtia. Siksi uusi parannettu Hultafors MST saattaa näyttää ensi silmäyksellä samanlaiselta kuin ennenkin. Siinä on edelleen herkimmät saatavilla olevat libellit, ISO 9001 -sertifioitu kokoonpano ainutlaatuisen alhaisella toleranssilla ja vankka profiili, joka on käytössä luja ja tukeva.

Paremmat kahvat parantavat tasapainoa

Katso tarkemmin niin näet, että kahvan muotoa ja sijoittelua on muutettu paremman tasapainon saamiseksi. Profiili on hieman tiimalasin muotoinen, mikä estää lian tarttumisen vatupassiin.

Libellien uusi asennustapa parantaa luettavuutta joka kulmasta, varsinkin alapuolelta.

Toiminto kaappien asentamiseen

Ja viimeisin hienous on profiilissa olevat reiät, jotka helpottavat kaappien asentamista seinälle. MST ruuvataan kiinni seinään, kaapit asennetaan sitä vasten, ja lopuksi irrotetaan MST.

Nämä työkalut mainittiin

graphic