Hultafors – Atle-naulanulosvetäjä

Vaatimattomasta koostaan huolimatta naulanulosvetäjä saa irrotettua pitkätkin naulat helposti. Työkalu on muotoilultaan yksinkertainen mutta nerokas. Sitä on helppo käyttää, ja se on kullanarvoinen apuväline katkenneiden naulojen poistamiseen.

ATLE ei välttämättä ole kaikille ammattilaisille tuttu työkalu. Epäilemättä siitä olisi kuitenkin hyötyä monessa puusepän työtehtävässä.

Näin ATLE toimii

ATLEssa on kaksi ruuvia, yksi päällä ja toinen takana. Päällä oleva ruuvi on säädettävissä, mikä helpottaa naulan ulos vetämistä. Takana oleva ruuvi soveltuu ahtaissa tiloissa käytettäväksi. Pienen koon ansiosta työkalu sopii mihin tahansa työkalupakkiin tai -koriin. Sillä on helppo irrottaa nauloja vasaran avulla.

Remontoitko paljon?

Jos remontoit paljon tai uusiokäytät puutavaraa muuten, ATLE säästää paljon arvokasta aikaa. Naulanulosvetäjä helpottaa naulojen irrottamista puutavarasta. Lisäksi, jos satut vasaroimaan naulan mutkalle, ATLElla naula on erittäin helppo poistaa.

Pidennä käyttöikää

ATLE on terästä ja kestää todennäköisesti eliniän, jos sitä käytetään tarkoitetulla tavalla. Sen jälkeen kun ATLE lisättiin tuotevalikoimaan, olemme parantaneet naulojen vetämiseen käytettävien sekä ylhäällä että takana olevien ruuvien kestävyyttä. Kestävyyttä on lisätty karkaisemalla leuat. Suosittelemme käyttämään tätä työkalua vasaran sorkan kanssa, ei sorkkaraudalla. Näin työkalu kestää käytössä pitkään.

Nämä työkalut mainittiin

graphic