Hultafors – HBX-käsisaha

Tämä päivitetty versio klassisesta pistosahasta on kehitetty yhdessä ammattikäyttäjien kanssa. Sen ainutlaatuisen teränsuojuksen voi poistaa ja asettaa paikalleen yhdellä kädellä, mikä oli yksi peruste Red Dot Award -palkinnon voitolle vuonna 2015.

HBX on paras ja tarkin käsisahamme

Modernille ja vaativalle ammattilaiselle kehitetyssä HBX:ssä on karkaistu 1 mm paksu terä ja ainutlaatuinen 3-vaihehionta – yhdistelmä, joka tekee sahasta erittäin tehokkaan ja vakaan ja varmistaa samalla siistin sahausjäljen.

Kolmivaihehionta tarkoittaa, että hampaat hiotaan kolmessa eri kulmassa, mikä tuottaa tehokkaamman ja tarkemman sahausjäljen vähemmällä voimalla.

Helpottaa ammattilaisen työpäivää

HBX-käsisahassa on monia ominaisuuksia, jotka helpottavat ammattilaisen työpäivää. Esimerkiksi terän kärki on suunniteltu niin, että sahan käyttö on helpompaa ahtaissa tiloissa ja silloin, kun sahaaminen aloitetaan materiaalin keskeltä. Vankassa ja erikoismuotoillussa teräsuojuksessa on pikalukitus, joka nopeuttaa teräsuojuksen irrottamista ja kiinnittämistä. Ergonomisessa kahvassa on kumipinnoite, mikä antaa tukevan ja mukavan otteen. Lujasta ABS-muovista valmistettu kahva kestää useita teränvaihtoja.

Kestävä erikoismuotoiltu teräsuojus

HBX-käsisahoissa on vankka teräsuojus. Kestävässä, erikoismuotoillussa teräsuojuksessa on kätevä pikalukitustoiminto, jonka avulla suojus on helppo irrottaa ja kiinnittää yhdellä kädellä.

Nämä työkalut mainittiin

graphic