Hultafors – HDC-taltta

Taltta on taottu yhdestä kappaleesta vahvuuden takaamiseksi. Terän voi asettaa tasaisesti alustaa vasten. Sopii sekä purkutöihin että puunveistoon. Tuotteelle myönnettiin vuonna 2015 Red Dot Award -palkinto hyvästä suunnittelusta.

Kun käytät HDC-talttaa ensimmäisen kerran, tunnet heti, miten voima välittyy työkappaleeseen. Pitelet kädessäsi talttaa, jonka ainutlaatuinen yhtenäinen teräsrakenne on taottu yhdestä kappaleesta. Vankka rakenne tekee taltasta myös äärimmäisen kestävän, erittäin lujan ja iskunkestävän.

Lisäksi HDC-taltan voi asettaa pinnanmyötäisesti, joten voit esimerkiksi irrottaa laattoja vahingoittamatta alla olevaa pintaa. Toisin sanoen kyseessä on todella terävä taltta tilanteisiin, joissa tarvitaan lisää voimaa, toiminnallisuutta ja tarkkuutta.

Kahvan muoto takaa lujan otteen ja varmistaa, että työtehtävä voidaan suorittaa mahdollisimman turvallisesti. HDC-taltan mukana tulee kätevä ja kestävä PP-muovinen kotelo. Kotelon voi kiinnittää helposti vyöhön tai nappiin.

Täydellisen tarkat, terävät, pitkäikäiset ja aina käden ulottuvilla olevat taltat.

HDC-talttamme ovat valmiina tehtäviin, jotka vaativat äärimmäistä voimaa ja tarkkuutta. 25°:n kulmaan hiottu terä takaa parhaan suhteen terävyyden ja kestävyyden välillä.

Koko taltta kahva mukaan lukien voidaan asettaa tasaisesti pinnan suuntaisesti, mikä laajentaa käyttötarkoituksia. Kätevä kotelo on kestävää PP-muovia. Kotelon voi kiinnittää helposti vyöhön tai nappiin.

  • Taottu yhdeksi kappaleeksi, jossa I-profiili maksimoi äärimmäisen kestävyyden ja voimansiirron työstettävään kappaleeseen.

  • Litteä kontaktipinta mahdollistaa laajemmat käyttömahdollisuudet.

  • Santopreenikahva on optimaalinen voimaan ja tarkkuuteen.

  • Fiksu ja helppopääsyinen suojakotelo.

  • Vaihdettava nailonlyöntipinta on saatavana varaosana.

Nämä työkalut mainittiin

graphic