Olemme aina rakentaneet omat koneemme

Edelläkävijä ja keksijä ei voi kulkea kenenkään jalanjäljissä. Siksi olemme Hultaforsilla aina olleet ylpeitä siitä, että teemme kaiken itse. Jopa koneet.

Ei ole pieni saavutus, että ruotsalainen yritys, jonka keksintö on vuodelta 1883, on yhä edellä kilpailussa. Se on mahdollista, koska hyödynnämme kokemustamme, ja meillä on loppumaton into jatkuviin parannuksiin.

Alusta loppuun itse tehty

Hultaforsin nivelmittatehtaalla on vähän osien toimittajia. Suurin osa tehtaalle saapuvista toimituksista on raaka-ainetoimituksia. Hieskoivupuun lisäksi meille toimitetaan messinkinauhaa ja kylmävalssattua terästä, joista teemme niittejä, saranoita ja päätyjä.

Ainutlaatuiset koneet

Nivelmittojen tuottaminen on hyvin erikoistunut prosessi, jossa käytettäviä koneita ei ole saatavilla markkinoilla. Itse asiassa suurimman osan käyttämistämme koneista ovat rakentaneet Hultaforsin omat ammattitaitoiset insinöörit.

Kokeneet kädet

Ammattitaitoiset insinöörimme ja tehdastyöntekijämme pyrkivät jatkuvasti kehittämään nivelmittojen tuotantoa. Koska meillä on loputon into prosessin parantamiseen, olemme pystyneet järkeistämään ja modernisoimaan tuotantoa laadusta tinkimättä.

Nämä työkalut mainittiin

graphic