VDE-ruuvimeisselit – sähköasennuksiin

Kun aloitimme kehittämään ruuvimeisselivalikoimaa, halusimme sisällyttää siihen myös VDE-ruuvimeisseleitä sähköasentajien tarpeisiin. Panostimme paljon perusrakenteeseen, jotta se sopisi sekä tavanomaisille että eristetyille ruuvimeisseleille. Sähköasennusten parissa työskentely on usein tarkkuustyötä, joten meidän oli tärkeä saavuttaa sellaisen työn vaatima ergonomia.

Testattu ja hyväksytty

VDE-ruuvimeisseleissä on eristetyt varret, jotka sopivat jopa 1 000 V:n sähköasennuksiin. VDE-valikoiman tuotteet ovat IEC 60900 -standardin mukaan testattuja ja hyväksyttyjä. Meisseleitä on saatavana talttapäällä, Phillips-ristipäällä, Torx-päällä ja Pozidriv-ristipäällä. Lisäksi valikoimassa on jännitteenkoettimia.

Ergonomiset ja kestävät kahvat

Huomasimme, että hieman pidempi kahva parantaa ergonomiaa ja tukee käden asentoa työskenneltäessä pienillä tarkkuusmeisseleillä. Havaitsimme asian olevan näin myös isompia meisseleitä käytettäessä. Ergonomiset kahvat on valmistettu kulutusta kestävästä PPC-muovista ja päällystetty kumilla käyttömukavuuden ja otteen optimoimiseksi.

Minkä mallisen ja kokoisen ruuvimeisselin tarvitset?

Ruuvimeisselin koon ja mallin tunnistaminen nopeasti voi olla vaikeaa, kun taskussa tai työkalupakissa on paljon meisseleitä. Tehtävän helpottamiseksi lisäsimme meisseleihin symbolit, jotka ilmaisevat sekä koon että tyypin. Symboli on kuumastanssattu kahvan takaosaan, eikä se haalistu ajan myötä. Myös terään on lisätty pysyvä lasermerkintä.

Suunniteltu Ruotsissa – valmistettu Saksassa.

Tässä on yhteenveto Hultaforsin ruuvimeisseleistä. Ruuvimeisselit suunnitellaan Ruotsin Hultaforsissa, joka tunnetaan selkeästä ja ergonomisesta muotoilustaan. Valmistus tapahtuu Saksassa parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Varret valmistetaan laadukkaasta molybdeenivanadiiniteräksestä ja karkaistaan ISO-standardien mukaisesti, jotta ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla lujuudesta ja kestävyydestä tinkimättä.

Meillä Hultaforsissa on aina tavoitteena suunnitella erittäin laadukkaita ja ergonomisia työkaluja, joiden ansiosta kaikkien ammattilaisten työpäivä on parempi ja tehokkaampi.

Työkalut, joista puhuimme

graphic