Tehokkaammat ja turvallisemmat yleisveitset ja terät

Yleisveitsemme on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten kanssa, jotka ovat testanneet jokaista komponenttia kentällä. Vasta kun he ovat olleet täysin tyytyväisiä, olemme voineet todeta, että veitsivalikoimamme on ammattilaisen vaatimusten mukainen.

Ergonominen tarkkuus ja hallittavuus

Pyrimme tekemään käyttäjäystävällisiä veitsiä, jotka ovat ergonomisia sekä äärimmäisen tarkkoja ja hallittavia. Siksi kaikissa yleisveitsissämme on miellyttävän ergonominen kädensija, joka lisää veitsen käyttöturvallisuutta kaikissa tilanteissa. Veitsen kapeneva kärki parantaa tarkkuutta.

Helppo käyttää ja pitää puhtaana

Jotta veitsemme olisivat mahdollisimman toimivia käytössä, olemme riisuneet niistä kaiken tarpeettoman ja minimoineet liikkuvien osien määrän. Kun rikki meneviä osia on vähemmän, käyttöikä pitenee. Se helpottaa myös veitsen pitämistä puhtaana, koska mekanismeihin ei pääse niin helposti likaa, kuten pölyä tai kipsiä. Kumiosat voi irrottaa kierrättämisen helpottamiseksi.

Nopea ja turvallinen terän vaihto

Uudet veitsemme ovat helposti avattavissa ilman työkaluja, joten terän vaihtaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti. Kaikki osat on kiinnitetty veitsen runkoon eivätkä putoa, mikä on suuri etu, jos vaihdat terää seistessäsi tikkailla tai rakennustelineellä.

Terien vaihtamista helpottaa myös, että kaikki Hultaforsin uudet terät pakataan kätevään jousella toimivaan koteloon, johon mahtuu kymmenen terää. Kotelo mahtuu yleisveitsien kahvan sisälle, joten vaihtoterä on aina saatavilla.

Säilytystila käytetyille terille

Kotelon takaosassa on tila myös käytetyille terille, joten ne eivät jää roskaamaan työtilaa ja aiheuttamaan viiltovammoja.

Nämä työkalut mainittiin

graphic