Työkalukori

Järkevämpi tapa kantaa.

Hultaforsin työkalukori on järkevä tapa kantaa työkaluja.

Työkalukorin fiksut ominaisuudet, ergonominen muotoilu ja mukavan tuntuinen kahva säästävät sekä kehoasi että lompakkoasi.

Ei mikään työkalupakki

Klassinen työkalupakki, jossa on tilaa kaikelle, jää usein autoon tai peräkärryyn. Sen sijaan monilla ammattilaisilla on tapana koota tavalliseen ämpäriin muutama eniten käytetty työkalu – yksinkertainen ja käytännöllinen ratkaisu, jolla on kuitenkin monia rajoituksia. Isot betoniämpärit ovat epäkäytännöllisiä ja epäergonomisia, ja käytetyt liima- tai laastiämpärit eivät ole mukavia käytössä, kestäviä tai ammattimaisen näköisiä.

"Koska ämpärit näyttävät olevan suosittuja, emme nähneet syytä suunnitella lisää työkalupakkeja. Sen sijaan päätimme kehittää toimivamman ja mahdollisimman hyvän ratkaisun."
Håkan CarlssonTuotepäällikkö, Hultafors

Toiminnallisuutta ja ergonomiaa

Hultaforsin työkalukorin on suunnitellut Hultaforsin tuotekehitystiimi. Tuote on kestävää PP-muovia, ja jokainen yksityiskohta on muotoiltu toiminnallisuutta ja ergonomiaa silmällä pitäen.

Pitkänomainen ja ergonominen muoto, jota on mukava ja helppo kantaa. Kaareva takareuna mahdollistaa kantamisen lähellä kehoa korin pomppaamatta joka askeleella.

Lisävarusteena olkahihna

Kaareva muoto toimii myös silloin, kun kiinnität olkahihnan sivuilla oleviin reikiin.

Kahva pysyy pystyssä

Tavallisen ämpärin kahva kääntyy alas joka kerta, kun lasket sen maahan. Se on ärsyttävää erityisesti, jos käytät käsineitä. Siksi työkalukorissa on mahdollista jättää kahva ylöspäin, jolloin se on helppo ottaa kantoon.

Ammattimainen ulkoasu

Hultaforsin työkalukori on toiminnallinen ja siistin näköinen valinta edulliseen hintaan.

Faktoja työkalukorista

  • Tukeva ja mukavan tuntuinen kahva.

  • Kahvan saa jäämään pystyasentoon, kun kori lasketaan alas.

  • Reiät olkahihnan kiinnitystä varten.

  • Mitta-asteikko sisäpuolella.

  • Kantokapasiteetti 100 kg.

  • Kestävää PP-muovia.

Nämä työkalut mainittiin

graphic