Nivelmitta, jonka tunnistat silmät sidottuna

Hultaforsin punapäinen nivelmitta on pitkään ollut todellisen ammattilaisen merkki. Se on vaikuttanut keksimisestään vuonna 1883 lähtien jopa työhousujen suunnitteluun. Tänäänkin se on ammattilaisen ensimmäinen valinta mittaamiseen.

Keksijä Karl Hilmer Johansson Kollén vuonna 1883

Hultaforsin perustaja Karl Hilmer Johansson Kollén keksi nivelmitan vuonna 1883. Aina siitä lähtien olemme valmistaneet nivelmittoja ammattilaisille ympäri maailmaa. Itse asiassa nivelmittojemme pituus alkaa olla 12 kertaa maailman ympäri. Olemme yhteensä valmistaneet 480 miljoonaa metriä nivelmittoja.

Tarkkaa mittausta jo yli 140 vuotta

Vaikuttava luku, mutta myös todiste siitä, miten pitkälle hyvä idea voi kantaa. Varsinkin, jos 140 vuotta omistetaan jatkuvalle kehitykselle. Sillä vaikka moderni nivelmitta on pitkälti samanlainen kuin Karl Hilmerin klassinen keksintö, vuosien varrella on tehty monia pieniä muutoksia.

Kun olet ammattilainen. Tunnet sen.

Tuntuma on silti entisellään. Siksi ammattilainen tunnistaa Hultaforsin nivelmitan vaikka silmät sidottuina. Se myös tuntuu hyvältä kädessä, ja nivelet toimivat sulavasti taiteltaessa.

Näistä syistä meidän on harvoin vakuutettava ammattilaisille, miksi Hultaforsin nivelmitta kannattaa valita. He tietävät sen jo. Nivelmitan valmistaminen ja tarina eivät sen sijaan ole kaikille tuttuja!

Mitta, jolla on monta nimeä

Siirtyminen tuumista metriseen mittajärjestelmään saattaa muuttaa nimeä.

Sananlaskun mukaan rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja nivelmitta ei ole poikkeus. Ruotsissa sitä kutsutaan yleisesti nimellä tumstock, tuumamitta. Kuitenkin koska asteikko on nykyään metrinen, joidenkin mielestä sitä pitäisi kutsua nimellä meterstock, metrimitta. Vanhoilla nimillä on kuitenkin taipumus jäädä elämään.

Voit vapaasti kutsua mittaa millä nimellä haluat. Olemme iloisia, että olet tyytyväinen siihen.

Nämä työkalut mainittiin

graphic