Yleispuukko HVK Bio Kestävä valinta

Me Hultaforsilla inspiroidumme luonnosta ja ympäristö on meille tärkeä. Siksi kehitimme entistä ympäristöystävällisemmän version suositusta HVK-yleispuukostamme. HVK Bio -puukossa on vähemmän muovia ja enemmän ominaisuuksia – silti se on yhtä suorituskykyinen kuin perinteinen versio.

Biomuovi

Hultafors on voimakkaasti sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin. Biomuovi on monipuolinen polymeeri, jolla on pieni hiilijalanjälki. Näemme biomuoveissa mahdollisuuden muutokseen ja uusiin innovaatioihin. HVK Bio-puukko on ensimmäinen käsityökalumme, joka on suunniteltu erityisesti ympäristöä ajatellen. Kahvasta 80 % on suurtiheyksistä polyeteeniä, joka on uusiutuva vaihtoehto kestomuoville. Se auttaa vähentämään kasvihuonepäästöjä koko tuotantoketjussa.

Ergonominen uritettu kahva, jossa on käytetty noin 15 prosenttia vähemmän muovia.

Testasimme puukkoja yhdessä ammattilaisten kanssa ahkerasti, jotta lopputulos olisi käytännöllinen ja ergonominen. Uritetulla kahvalla on kaksi tarkoitusta: tarjota tukeva ja pitävä ote sekä vähentää muovin käyttöä.

Paras puukko ammattilaiselle – ja parempi maailma.

HVK Bio -puukko on järkivalinta aikaansa seuraavalle ammattilaiselle: se säästää ympäristöä käytännöllisyydestä, suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä.

Vaihda HVK Bio -puukkoon ja auta säästämään jopa 3,5 tonnia muovia vuodessa.

Olemme vähentäneet muovin käyttöä noin 15 prosenttia puukkoa kohti. Jos ammattilaiset tekevät kestävän valinnan ja hankkivat klassisen HVK-puukon sijaan HVK Bio -puukon, muovin käyttö maailmassa vähenee jopa 3,5 tonnia joka vuosi.

Työkalut, joista puhuimme

graphic