Mittanauhat – valitse aina paras

Hultaforsin teräsmittanauhat ovat ylivoimaisen tarkkoja. Kun ne ovat lisäksi erittäin ergonomisia, niissä on fiksuja ominaisuuksia ja tukeva kotelo, ammattilaisen valinta on selvä.

Erinomainen ergonomia

Työkalun käyttöön vaikuttaa paljon sen käteensopivuus Siksi ergonomisesti suunnitellut työkalut paitsi tuntuvat paremmalta myös toimivat paremmin, ja pystyt työskentelemään pidempään.

Kokeile vaikkapa Hultafors PR-mittanauhaa niin tunnet, miten hyvältä ja tukevalta kotelo tuntuu kädessä.

Fiksuja ominaisuuksia

Hultaforsin teräsmittanauhoja on kolmea mallia. Hultafors BT on vankka kirvesmiehen rullamitta, jonka kumipäinen koukku ei jätä jälkiä herkille pinnoille. Litteä SL-malli mahtuu helposti taskuun, ja Hultafors PR tarjoaa uusinta ergonomiaa ja fiksuja ominaisuuksia.

Kaikissa on sama tarkkuus ja ainutlaatuisella tekniikalla toteutettu mitta-asteikko. Vuonna 2017 Hultafors PR, BT ja SL olivat markkinoiden ainoat rullamitat, joiden tarkkuus on sertifioitu EU-luokan I mukaisesti.

Ensiluokkaista tarkkuutta

"Äärimmäisen tarkkojen tuotteidemme taustalla on monia tekijöitä. Tuotekehityksemme on huolellista, kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin valmistusprosessissa ja meillä on käytössä patentoitu mustesuihkutekniikka."
Håkan CarlssonTuotepäällikkö

Keskitymme tärkeimpään

Jotkut kilpailevat tuotemerkit ylpeilevät sillä, miten rullamitta pysyy suorana taittumatta. Olemme tietoisesti päättäneet olla pyrkimättä suorana pysymiseen. Se ei todellakaan ole monimutkaista, mittaa on vain levennettävä ja tehtävä siitä hieman koverampi. Mutta silloin mitasta tulee kuitenkin myös hankalamman kokoinen, ja virheiden mahdollisuus kasvaa, sillä mitan reuna ei ole kosketuksissa mittauspintaan.

Käyttäjiä ajatellen kehitetyt rullamitat

Ammattikäyttäjien palautteen ja testauksen perusteella Hultaforsin tuotekehitystiimi on valinnut tuotteeseen sellaisen suorana pysyvän pituuden, että tasapaino helppokäyttöisyyden ja erittäin tarkan mittauksen välillä säilyy.

Tiivis yhteydenpito työkalujamme käyttäviin ammattilaisiin on meille ehdottoman tärkeää. Kuuntelemme palautetta ja parannamme tuotteita, ja siksi tiedämme, että tuotteisiimme voi luottaa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic