Libella 2000 -vatupassijärjestelmä

Vatupassi voi olla liian pitkä tai liian lyhyt tai epätarkka. Vatupassi voi olla myös Hultafors Libella 2000, joka on laajennettavissa pituuteen 310–3100 mm ja on viisi kertaa herkempi kuin tavalliset vatupassit.

Ei rajoiteta sitä, mitä kaikkea vatupassi voi olla

Kokeneet ammattilaiset tunnistavat sen välittömästi. Libella 2000:n kirkkaan punainen painevalettu alumiinikotelo on helppo huomata. Vain 310 mm pitkä kotelo sopii sellaisenaan ahtaisiin paikkoihin. Mutta tärkein etu on kuitenkin työkalun pidentäminen käyttämällä laajennuskiskoja. Libellasta saadaan jopa 3100 mm pitkä, mikä mahdollistaa pitkien pintojen tarkan tasaamisen.

"Libella 2000 on monta vatupassia yhdessä, ja samalla saadaan ylivoimainen tarkkuus ja herkkyys", sanoo Hultafors Toolsin tuotepäällikkö Håkan Carlsson.

Särkymättömät harkkolibellit

Hultafors Libella 2000:ssa tasojyrsitty mittauspinta. Siinä on särkymättömät harkkolibellit, joissa on suurennuslasit ja itsevalaiseva heijastuspinta jotka helpottavat lukemista hämärässä. Harkkolibellit perustuvat 1000 mm:n säteeseen verrattuna standardiin, joka on 200 mm.

"Se tarkoittaa, että Libella 2000 on viisi kertaa herkempi, joten se on erinomainen valinta suurta tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten ovenkarmien asentamiseen", Håkan Carlsson kertoo.

Kymmenkertaiseksi laajennettavissa

Libella 2000 on pikemminkin vatupassijärjestelmä, ei pelkkä vatupassi. Laajennuskiskoja on saatavana eri kokoisina – 600, 900, 1200,1500 ja 1800 mm – joten Libella 2000:n pituuden voi jopa kymmenkertaistaa.

"Kaltevuuden tarkistamiseen tarjoamme lisävarusteena kaltevuuskiilan. Sen avulla on helppo toteuttaa kaltevia pintoja", sanoo Hultafors Toolsin tuotepäällikkö Håkan Carlsson.

Nämä työkalut mainittiin

graphic