Luotettavia lekoja

Hultaforsin lekat ovat lujia, ja ne on tehty kestämään vaativia olosuhteita. Tässä oppaassa esitellään Hultaforsin lekojen etuja ja turvallista käyttöä.

Lekoja, joissa on tehokas pää ja vahva varsi

Hultaforsin lekat on tehty kestämään vaativia olosuhteita. Ne on taottu laadukkaasta teräksestä, joka on karkaistu erittäin kestäväksi, mikä puolestaan lisää käyttäjien turvallisuutta. Varret on valmistettu vahvasta ja joustavasta amerikkalaisesta hikkoripuusta tai lasikuidusta.

Hikkori on vahvaa ja joustavaa puuta, jota on pitkään käytetty erilaisten varsien tekemiseen. Lasikuituvarsi takaa työkalulle pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Lekojen turvallinen käyttö ja käsittely

On tärkeää, että lekaa käytetään oikealla tavalla. Tärkeintä on, että et iske lekalla toiseen karkaistuun teräskappaleeseen.

Jos isku irrottaa palan, sillä voi olla sama vaikutus kuin pienikaliiperisen aseen luodilla. Lekaa käyttäessä silmät on aina suojattava suojalaseilla.

Muista myös säilyttää leka kaukana lämmönlähteistä, koska puu kutistuu kuivuessaan, jolloin pää löystyy.

Oikean lekan valitseminen työtehtävään

Hultaforsilla on lekoja puun, kiven ja metallin käsittelyyn. Oikean lekan ja pään valitseminen tekee työstäsi sekä turvallisempaa että tehokkaampaa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic