Aina tarkasti leikkaava saha

Haluamme olla johtava sahojen toimittaja ja tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia sahoja. Sahoillemme on tunnusomaista laadukas materiaali, ergonominen muotoilu ja uusimmat hiontatekniikat, joten niiden jälki on tarkkaa ja varmaa riippumatta siitä, minkälaisesta työstä on kyse.

Sahoja eri materiaaleille

Laajassa käsisahavalikoimassamme on kaarisahoja, rautasahoja ja erikoissahoja eri materiaalien, kuten metallin, harkkojen, puun, kipsilevyn ja muovin sahaamiseen. Mitä ikinä sahaatkin, saat sahoillamme tarkkaa ja hallittua jälkeä.

Tehokas 3-vaihehionta

Parhaan tarkkuuden ja hallinnan saavuttamiseksi olemme panostaneet paljon hammastuksen hiontaan. Kehittyneimmissä malleissamme käytämme ainutlaatuista 3-vaihehiontaa, joka tekee sahasta erittäin tehokkaan, ja tarkatkin sahaukset sujuvat siististi.

Ympäristöystävällinen vahapohjainen pinnoite

Monissa sahanterissämme on ympäristöystävällinen vahapohjainen jauhepinnoitus, joka minimoi kitkan ja terän kiinni jäämisen mahdollisuuden. Mikä tärkeintä, se varmistaa tarkan ja hallitun sahausjäljen.

Suunniteltu ammattilaisille

HBX-käsisahat on suunniteltu ammattilaisille. Sahausjälki on taatusti siisti joka kerta, ja voit sahata nopeasti ja suoraan. Laadukkaan työkalun vankka muotoilu, vaihdettava terä ja kätevä teränsuojus tekevät siitä pitkäaikaisen kumppanin.

Ergonominen muotoilu

Otamme aina työkalujen muotoilussa ihmiskehon huomioon. Osittain juuri siitä syystä meillä on aina kehitystyössä ammattikäyttäjiä mukana jo varhaisessa vaiheessa. Meidän haasteenamme on varmistaa, että ammattilaiset saavat työkaluillamme halutun lopputuloksen kuormittamatta kehoaan. Sahojen kohdalla ergonomia tarkoittaa terän tärinän ja kitkan vähentämistä.

Erikoissahoja erikoistilanteisiin

Sahavalikoimassamme on erikoissahoja tarkkoihin ja pienempiin töihin. Mikä haasteesi onkin, meillä on siihen sopiva saha. Lue lisää tiettyyn työhön sopivan sahan valinnasta sahaoppaastamme.

Nämä työkalut mainittiin

graphic