Sahaopas – Oikean sahan valitseminen

Hultaforsilla on kattava valikoima sahoja: käsisahoja, kaarisahoja, rautasahoja ja erilaisia erikoissahoja. Katso pikavinkit käyttötarkoitukseen sopivan sahan valintaan.

Käsisahat

Käsisahoillamme saat varmasti työn tehtyä, ja valikoimastamme löytyy luotettava valinta niin yleissahaukseen kuin tarkkuustyöhön.

Eri mallit on suunniteltu käyttötiheyden ja työtehtävien mukaan. Niissä kaikissa on käytetty kestäviä materiaaleja, ja suunnittelussa on otettu huomioon ammattikäyttäjän työteho.

Käsisaha HBX

Tarvitsetko mahdollisimman tarkkaa ja tehokasta käsisahaa? Se on tässä. Ammattilaistason käsisaha on kehitetty tämän päivän ammattilaiselle, joka käyttää sahaa useita kertoja päivässä. Kolmivaihehiottu hammastus takaa tehokkuuden, hyvän pureutumisen materiaaliin sekä suoran ja siistin sahausjäljen. Kumipäällysteinen kahva takaa hyvän otteen myös märissä olosuhteissa ja käsien hikoillessa.

Käsisaha HBS

HBS-käsisaha on ergonominen yleissaha, joka pystyy useimpiin sahaustehtäviin. Saha, jolla saat työn hoidettua. HBS on laadukas ja asiallinen työkalu, joka tottelee käyttäjää. Sahassa on lasikuituvahvistettu kahva, kuminen otepinta ja kestävä teräsuojus.

Käsisaha HBB

HBB-käsisaha on erinomainen työkalu satunnaiseen käyttöön. Tukeva vakiosaha sopii erittäin hyvin myös karkean materiaalin, vaikkapa nauloja sisältävän seinälevyn sahaamiseen. Sahassa on kaikki mitä tarvitaan peruskäyttöön, kuten ergonominen kahva, 0,8 mm paksu terä, 2-vaihehionta ja teräsuojus.

Työkalupakkisaha HBX

HBX-työkalupakkisaha kulkee kätevästi mukana eikä tingi tarkkuudesta tai tehokkuudesta. Sopii täydellisesti työkalupakkiin. Ergonominen kahva ja pikalukituksella varustettu teräsuojus.

Työkalupakkisaha HBB

Ergonominen kahva, karkaistu 0,8 mm paksu C75-teräksinen terä ja 2-vaihehionta varmistavat kompaktille yleissahalle erinomaisen pidon, tarkkuuden ja kestävyyden.

Viilusaha HBX

Ammattilaistason viilusaha tarkkaan sahaamiseen ja lattian asentamiseen. Ainutlaatuinen 3-vaihehionta ja ergonominen kumipäällysteinen kahva takaavat optimaalisen työtehon. Pikalukituksella varustettu teräsuojus.

Viilusaha HBB

Vakioviilusaha, jonka terän kärjessä on sädehiotut hampaat, jotka mahdollistavat aloituksen työkappaleen keskellä. Teräksinen, ruostesuojattu terä on tarkka ja kestää käytössä pitkään.

Selkäsaha HBX

Kun tarvitaan todella suoraa sahausjälkeä esimerkiksi huonekalujen tai listojen valmistuksessa, tämä ammattilaistason selkäsaha on paras valinta. Alumiinivahvistettu profiili, ainutlaatuinen 3-vaihehionta, ergonominen kahva sekä vankka, pikalukituksella varustettu teräsuojus.

Selkäsaha HBB

Laadusta ja suorituskyvystä tinkimättömässä HBB-selkäsahassa on alumiinivahvistettu profiili, 0,8 mm paksu teräksinen terä ja 2-vaihehiottu hammastus.

Kaarisahat

Valikoimassamme on kaarisahoja ulkokäyttöön ja rakennustyömaille.

Pienempiä kaarisahoja voi käyttää myös rautasahanterien kanssa. Niille kaikille on yhteistä ergonominen muotoilu, rystyssuojus ja tehokas terä.

Kaarisaha BSL-12

BSL-12 on kätevä kaarisaha ja täydellinen työkalu pienempiin tehtäviin ja ahtaisiin tiloihin. 12”. Voidaan käyttää rautasahanterän kanssa.

Kaarisaha BSL-21

Vankka työkalu on valmistettu laadukkaasta teräksestä. Terän karkaistut hampaat tehostavat sekä kuivan että tuoreen puun sahaamista. 21”.

Kaarisaha BSL-24

Teet sitten metsän karsintaa tai sahaat puutavaraa työmaalla, kaarisaha BSL 24 tarjoaa tarvittavaa voimaa ja tarkkuutta. 24”.

Kaarisaha BSL-30

Kookkain kaarisahamme on täydellinen valinta vaativiin tehtäviin. Ergonominen kahva ja rystyssuoja takaavat turvallisen käytön. 30”.

Rautasahat

Rautasahat ovat täydellinen valinta tarkkaan työhön.

Kätevän kokoisia rautasahoja on taskukokoisesta 12-tuumaiseen. Terän kireyden ansiosta ne sahaavat tarkasti tehokkuudesta tinkimättä.

Rautasaha HMM-6

HMM-rautasaha on erittäin monipuolinen ja helposti mukana kulkeva saha, jonka ergonomiasta tai tehokkuudesta ei ole tingitty. Kun käytettävyys ja mukana pidettävyys on olennaista, tämä on oikea valinta.

Rautasaha HMW-6

Satunnaiseen tarpeeseen tarkoitetussa, malliston pienimmässä HMW-6-rautasahassa on metallilankakehys. Ketterä työkalu sopii täydellisesti taskuusi ja on valmiina auttamaan heti, kun tarvetta ilmenee.

Rautasaha HMX-12

Ammattilaistason rautasahassa on vankka alumiinirunko, mikä mahdollistaa terän kiristämisen poikkeuksellisen kireälle. Näin vähennetään terän värinää ja saadaan mahdollisimman tarkka sahausjälki.

Rautasaha HMS-12

HMS-12-rautasahan teräskehyksen ansiosta saha on kevyt, helposti mukana kuljetettava ja silti terä pysyy erityisen kireänä. Ergonominen kumipäällysteinen kahva.

Erikoissahat

Valikoimassamme on erikoissahoja pienempiin töihin, kuten pistosaha ja vetosaha, sekä todella vaativiin tehtäviin, kuten kivipohjaisen materiaalin sahaamiseen. Mikä haasteesi onkin, meillä on siihen sopiva saha.

Pistosaha JS

Hultaforsin pistosaha on suunniteltu pääasiassa kipsilevyjen sahaamiseen, mutta se toimii myös monipuolisena sahana vaikkapa metsässä tai puutarhassa. Vankassa ja turvallisessa tupessa saha on helppo ottaa mukaan.

Vetosaha PSX

Perinteinen vetosaha puukahvalla. Ohut, joustava ja tarkka terä tarkkaan sahaukseen esim. huonekalujen valmistuksessa. Sahassa on kaksi erilaista terähiontaa, puunsyiden myötäisesti ja syiden poikki leikkaamiseen.

Harkkosaha HC

Huokoisten kivipohjaisten materiaalien sahaamiseen tarkoitettu saha kestää pitkään, koska jokaisessa 34 hampaassa on kovametallikärki. Ajaton, helposti puhtaana pidettävä puinen kahva.

Nämä työkalut mainittiin

graphic