Kirvesmiehen kolmiosuorakulma – työpäivää tehostava monipuolinen työkalu

Hultaforsin kirvesmiehen kolmiosuorakulma on tarkka ja monipuolinen työkalu, joka tehostaa työpäivää.

CNC-työstetyt reunat ja anodisoitu, heijastamaton pinta

Kuten kaikissa Hultaforsin työkaluissa, suunnittelun painopiste on käyttäjäystävällisyydessä, tarkkuudessa ja kestävyydessä. Kirvesmiehen kolmiosuorakulma on massiivialumiinia, ja siinä on CNC-työstetyt reunat ja anodisoitu, heijastamaton pinta. Häikäisysuojapinnoite ei heijasta auringonvaloa, joten lukemat näkyvät yhtä hyvin niin auringonpaisteessa kuin varjossa ja sisätiloissa. Luettavuutta parantaa myös lasermerkitty asteikko.

Tarkat 45°- ja 90°-merkinnät

Työkalun avulla merkitset nopeasti ja tarkasti 45°:n ja 90°:n kulmat. Kirvesmiehen kolmiosuorakulmaa voidaan käyttää myös astelevynä, jolla on helppo mitata ja merkitä 0–90 asteen kulmia.

Merkintälovet

Erilaisten tehtävien suorittaminen samalla työkalulla säästää paljon aikaa. Hultaforsin kirvesmiehen kolmiosuorakulman merkintälovia voi käyttää esimerkiksi pitkittäislinjojen merkitsemiseen tai kipsilevyn leikkaamiseen oikeaan kokoon.

Sahaustuki

Paksun CNC-työstetyn reunan ja lämpökäsitellyn massiivialumiinin ansiosta Hultaforsin kirvesmiehen kolmiosuorakulma on hyödyllinen apuväline myös sahatessa. Sahaa voi ohjata suoraan kulmamitan reunaa vasten poikki- tai vinosahauksessa. Suojapinnoite lisää myös kitkaa, joten kulmamitta pysyy hyvin paikallaan työkappaletta vasten, kun sitä käytetään sahaamisen tukena.

Aumakaton kattotuolien, taiteorsien ja kattoparsien sahaaminen

Mitassa on asteikot aumakaton kattotuolien, taiteorsien ja kattoparsien sahaamiseen. Tämä ominaisuus selitetään tarkemmin alla olevassa videossa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic