Tarkkaan mittaamiseen

Hultaforsin mittanauhat ovat verrattoman tarkkoja. Itse asiassa teräsrullamittamme ovat markkinoiden tarkimpia. Kun niillä on lisäksi erinomainen ergonomia, fiksuja ominaisuuksia ja tukeva kotelo, valinta on selvä.

Mittaustarkkuus on erittäin tärkeä mittanauhan ominaisuus. Se on selvä. Pienet poikkeamat kertautuvat, niistä tulee isompia virheitä ja pahimmassa tapauksessa työ on tehtävä uudelleen. On siis parempi, että mitta on kerralla oikein, eikö?

Kehittynyt tekniikka

Suurimmassa osassa mitoistamme mitta-asteikko on tehty mustesuihkutekniikalla. Näin saavutetaan korkein EU I -luokan tarkkuus. Valmis mitta-asteikko päällystetään mattapolyesterilakalla, joka ehkäisee heijastuksia ja lisää näin mitan luettavuutta.

ISO-sertifioitu tuotanto

Olemme ylpeitä erittäin tarkoista ja laadukkaista teräsmittanauhoistamme. Edelläkävijän on kuitenkin otettava myös vastuuta. Teräsmittanauhojen tuotantoa valvotaan ISO 9001 -sertifioidulla laadunhallintajärjestelmällä. Pyrimme siis jatkuvasti parantamaan tuotantoprosessiamme, eikä laadusta tingitä koskaan.

EU I -luokka

Eurooppalaiset mittanauhat luokitellaan kahteen luokkaan, I ja II. Luokitus määrittää mittaustarkkuuden laadun, kun mittanauhaa käytetään tietyissä ennalta määritetyissä olosuhteissa. Hultaforsin lyhyet ja pitkät teräsrullamitat luokitellaan tarkimpaan EU I -luokkaan.

Lämpötila vaikuttaa pituuteen

Kesän ja talven väliset lämpötilaerot ovat yleensä merkittäviä. Lämpötilaerot vaikuttavat myös teräs- ja lasikuitumittanauhojen pituuteen. Kaikki mainitut toleranssit on mitattu 20 °C:ssa, joten on tärkeää olla tietoinen mittauspoikkeamista eri lämpötiloissa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic