Tehty ammattilaisille

Kehitämme tuotteemme yhdessä ammattilaisten kanssa. Miksi? Koska se on ainoa tapa varmistua siitä, että työkalujemme laatu on tavoitteiden mukainen.

Kehitetty ammattilaisten kanssa

Lupauksemme on tarjota työkaluja, joihin voi luottaa joka tilanteessa. Siksi meille on selvää, että työkalujen kehitystyöhön on otettava mukaan todellisia ammattilaisia. Meillä on testaajia eri ammattialoilta. Aina kun alamme kehittää uutta työkalua tai parantaa olemassa olevaa työkalua, aloitamme aina ammattikäyttäjistä. Keskustelemme heidän kanssaan, kuuntelemme heidän tarpeitaan ja tarkkailemme heidän jokaista liikettään työpäivän aikana. Kaiken tämän tarkoituksena on täyttää ja jopa ylittää odotukset.

Innovatiivisia työkaluja tietyille ammattikunnille

Yhteistyö ammattilaisten kanssa on tuottanut valikoiman innovatiivisia työkaluja tietyille ammattikunnille. Esimerkiksi kun huomasimme, että sähkö- ja listavasaralle oli tarvetta, lanseerasimme uuden tuotteen, josta tuli heti menestys. Toinen esimerkki on uraauurtava valikoimamme ammattilaispuukkoja: esimerkiksi maalarinpuukko, joka on suunniteltu maalipurkkien avaamiseen, sähköasentajan veitsi, joka on suunniteltu erityisesti kaapelinkuorintaa ajatellen ja turvapuukko, jossa on pistohaavojen mahdollisuuden minimoiva tylppä kärki.

Loppujen lopuksi kaikki mitä teemme tehdään ammattitekijöiden etu mielessä. Haluamme helpottaa työpäivää ja tehdä siitä turvallisemman, ergonomisemman ja tuottavamman – luotettavien työkalujen avulla.

Nämä työkalut mainittiin

graphic