Tarkempaan työhön HV ja PV

Vatupassi on ammattilaiselle tärkeä väline laadukkaan ja tarkan työn onnistumisen kannalta. Siihen täytyy pystyä luottamaan, jotta jälki on varmasti hyvää.

Tarkkuustyökaluja ammattikäyttäjille

Hultaforsin HV- ja PV-vatupassit on tarkoitettu ammattikäyttöön. Kumpi tahansa on erinomainen valinta, ja mustaksi jauhemaalatut vatupassit saattavat näyttää samanlaisilta ensi silmäyksellä.

Helposti luettavissa

Kummassakin on särkymättömät harkkolibellit vaaka- ja pystykäyttöön. Jokaisessa libellissä on suurennuslasi ja itsevalaiseva heijastuspinta, joka helpottaa lukemista hämärässä. PV-sarjassa on Focus-libellit, jotka tunnistaa vihreästä värimerkinnästä.

Libellinesteenä on kevytliikkeinen värjätty öljyseos, joka takaa kuplan liikkumisen optimaalisesti. Staattinen sähkö ei vaikuta kuplaan, koska neste on antistaattista. Lisäksi se kestää sekä ultraviolettivaloa että lämpötilan muutoksia.

Eri profiilimuoto

Erojen lisäksi on myös yhtäläisyyksiä. Kun iskunvaimennustulpat irrotetaan päädyistä, profiilin erilainen muoto on helppo huomata. Hultafors HV:ssä on tiimalasiprofiili, josta saa hyvän otteen, kun taas PV:ssä on luja ja tukeva kulmikas profiili.

Kummassakin on päissä iskunvaimennustulpat, joissa on Hultafors PV:ssä huomioitu lisäksi luistonesto.

Herkkyyttä tehokkaaseen työhön

Sekä Hultafors HV:n että PV:n herkkyys on 10 mm/m, mikä vastaa 200 mm:n sädettä. Kyseessä on ammattilaistason herkkyys, jolla varustettu vatupassi on nopeasti ja helposti käytettävissä, mutta silti riittävän tarkka useimpiin työtehtäviin.

Alhainen toleranssi

Hultafors HV:n ja PV:n laatun ja tarkkuuden merkkinä on myös alhainen toleranssiarvo. Kummankin toleranssi on ±0,5 mm/m normaaliasennossa. Ylösalaisin mitatessa HV:n toleranssi on ±0,75 mm/m ja PV:llä vielä pienempi, ±0,5 mm/m.

Hultaforsin HV- ja PV-sarjan vatupasseista on saatavilla eri kokoja. Minkä tahansa valitsetkin, saat huippuluokan työkalun.

Nämä työkalut mainittiin

graphic