Puukkoja ammattilaisille

Kun aloitimme ammattilaispuukkojen kehitystyön vuosia sitten, saimme apua todellisilta asiantuntijoilta, ammattikäyttäjiltä itseltään.

Suunniteltu tietyille ammattikunnille

Ammattilaispuukkomme on kehitetty yhdessä ammattilaisten kanssa. Tarkkailimme ammattilaisten työtä, kuuntelimme heidän toiveitaan ja tunnistimme tarpeita. Pian kävi selvästi, että puukon käyttötapa riippui käsillä olevasta työtehtävästä. Esimerkiksi kirvesmiehet tarvitsevat lujan puukon, jota voi käyttää katkaisuun, vuolemiseen ja hakkaamiseen, kun taas putkimiehet käyttävät puukkoa putken katkaisukohdan siistimiseen.

Näiden kokemusten pohjalta saimme idean kehittää puukkoja tietyille ammattikunnille, kuten maalareille, putkimiehille ja sähköasentajille. Aina kun olemme tunnistaneet uusia tarpeita, olemme kehittäneet uusia malleja, jotka on suunniteltu erityisiin tehtäviin ja ammatteihin. Tuloksena on ainutlaatuinen valikoima puukkoja, jotka suunniteltu ammattilaisten työtapojen mukaan, eikä yhteen puukkoon ole yritetty saada kaikkia ominaisuuksia.

Lue lisää tiettyyn työhön sopivan puukon valinnasta: ammattilaispuukkojen pikaopas.

Laadukasta terästä

Puukkojemme terät ovat karkaistua japanilaista hiiliterästä, joka tunnetaan korkeasta laadustaan. Terä on hiottu asteittain ja hierretty lopuksi nahkalaikalla. Tämä tekee terästä erittäin kestävän ja leikkuuterästä todella terävän. Puukon käyttöikää voi pidentää teroittamalla, mikä säästää kustannuksia ja ympäristöä.

Kestävää muovia

Varsi ja tuppi ovat erittäin kestävää polypropeenimuovia. Kestävä kahva on suunniteltu antamaan turvallisen ja mukavan otteen. Tuppi on suunniteltu järkevästi niin, että se ei irtoa vahingossa työhousujen napista mutta on kuitenkin helppo irrottaa. Eri puukoissa on eriväriset kahvat, joten oikea puukko on helppo tunnistaa.

Puukon tupen kiinnittäminen vyöhön tai nappiin

  1. Voit kiinnittää tupen housujen puukkonappiin, joka varmistaa, että tuppi ei irtoa, mutta on tarvittaessa helppo irrottaa.

  2. Pujota nappi reikään, vedä tuppea alaspäin ja napsauta läppä tukevasti paikalleen. Tuppi irrotetaan napista nostamalla läppä.

  3. Tuppea voidaan käyttää myös vyöllä. Jos vyö on paksu, läpässä oleva kieleke tappi on vuoltava pois.

Nämä työkalut mainittiin

graphic