Puukot – huippuluokan materiaalit ja valmistus

Luotettavissa työkaluissa on käytettävä luotettavia materiaaleja. Siksi puukoissamme käytettään testatusti laadukkaita materiaaleja, joilla lopputuotteesta saadaan terävä, tarkka, luja, turvallinen ja käteen sopiva työväline.

Ankarimpiin olosuhteisiin suunnitelluissa puukoissa, kuten Eräpuukko OK1 ja OK4, terä on japanilaista SK5-teräksestä. Sen hiilipitoisuus on korkea, joten teräs on lujaa, mutta ei haurasta, eli helppo teroittaa.

Puukossa käytettävä terästyyppi ja terän paksuus riippuu veitsen käyttötarkoituksesta. Märkiin ja kosteisiin ympäristöihin suunnitelluissa puukoissa on ruostesuojauksena elektroforeesipinnoite.

Suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa

Puukkomme kehitetään ja suunnitellaan Hultaforsissa, Ruotsissa ja valmistajana on pitkäaikainen aasialainen kumppani. Aasiassa teräs karkaistaan ja teroitetaan ohjeittemme mukaan. Yhteistyö on jatkunut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta ja tuottanut miljoonia kestäviä puukkoja eri ammattikäyttäjille.

Ylistäviä arvosteluja ympäri maailmaa

Meille on ilo valmistaa laadukkaita tuotteita. Mutta mistä tiedämme, että tuotteet ovat oikeasti hyviä? Tietenkin kuuntelemalla käyttäjiä. Riippumattomat testaajat eri puolilta maailmaa ovat testanneet puukkojamme – ja antaneet ylistäviä arvosteluja! Olemme siitä erittäin iloisia, koska se osoittaa jälleen kerran, että kova työ antaa tulosta.

Nämä työkalut mainittiin

graphic