Hultafors Measures -sovellustuki & FAQ

Tältä sivulta löydät vinkkejä yhteyden muodostamiseen sekä usein kysyttyjä kysymyksiä, joita voi herätä Hultafors Measures -sovelluksen käytön aikana.

Onko sinulla edelleen ongelmia Bluetooth-yhteyden kanssa näiden toimenpiteiden jälkeen? Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysytyistä kysymyksistä?

Ota yhteyttä! Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tukiosoitteessamme: info@hultaforsgroup.com

Yhteyden muodostaminen sovelluksen ja mittaustyökalun välille

1. Ota Bluetooth käyttöön älypuhelimessasi

Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön älypuhelimessasi. Hultaforsin mittalaitetta ei voi pariliittää älypuhelimen kanssa Bluetooth-asetuksissa.

Bluetoothin käyttöönotto Android-laitteissa: Asetukset -> Yhteydet -> Bluetooth Bluetoothin käyttöönotto iOS-laitteissa: Asetukset -> Yleiset -> Bluetooth

2. Ota sijainnin jakaminen käyttöön älypuhelimessasi (koskee vain Android-laitteita)

Android-laitteissa vaaditaan sijainnin jakaminen, jotta yhteys sovelluksen ja mittalaitteen välille voidaan muodostaa sujuvasti. Ota sijainnin jakaminen käyttöön joko älypuhelimesi asetuksista tai suoraan sovelluksessa klikkaamalla ”Salli aina”.

3. Useiden älypuhelimien yhdistäminen samaan mittalaitteeseen samanaikaisesti

Yhteys älypuhelimen ja mittalaitteen välille voidaan muodostaa vain, jos mittalaitetta ei ole yhdistetty toiseen älypuhelimeen samanaikaisesti. Varmista, että sovellus ei ole auki tai käynnissä taustalla kenelläkään muulla, joka on aiemmin muodostanut yhteyden mittalaitteeseen. Myös viimeksi käytettyjen sovellusten luettelo tulisi tarkistaa. Jos ongelmat jatkuvat, käynnistä mittalaite uudelleen.

FAQ - Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miten/mistä voin ladata Hultafors Measures -sovelluksen?

Hultafors Measures -sovellus on suunniteltu Android- ja iOS-laitteille. Avaa sovelluskauppa (iOS: Apple App Store, Android: Google Play Store), etsi Hultafors Measures ja asenna sovellus.

Sovelluksen suoralatauslinkit: >> Apple App Store >> Google Play Store

Mitä sinun tulee yleensä pitää mielessä sovelluksia käyttäessäsi, jotta virheitä ei tapahtuisi?

Käynnistä älypuhelin säännöllisesti uudelleen. Sulje taustasovellukset säännöllisesti viimeksi käytettyjen sovellusten luettelosta.

Miksi Hultafors Measures -sovellus vaatii Bluetoothin käyttöönoton?

Tiedonvaihto mittalaitteen ja Hultafors Measures -sovelluksen välillä tapahtuu Bluetoothin kautta. Jos Bluetooth-toiminto on poistettu käytöstä, mittalaitteen ja sovelluksen välille ei voida muodostaa yhteyttä.

Miten otan Bluetoothin käyttöön?

Bluetoothin käyttöönotto Android-laitteissa: Asetukset -> Yhteydet -> Bluetooth Bluetoothin käyttöönotto iOS-laitteissa: Asetukset -> Yleiset -> Bluetooth

Hultaforsin mittalaitetta ei voi pariliittää älypuhelimen kanssa Bluetooth-asetuksissa.

Miksi Hultafors Measures -sovellus vaatii sijainnin jakamisen (Android-laitteilla)?

Google vaatii sijainnin jakamisen Bluetooth-yhteyden muodostamiseksi mittalaitteen ja älypuhelimen välille. Jos sijainnin jakaminen on poistettu käytöstä, sovellusta ei voi käyttää Android-laitteissa.

Miten otan sijainnin jakamisen käyttöön (Android-laitteissa)?

Sijainnin jakaminen Android-laitteissa: Asetukset -> Yhteydet -> Sijainti

Sijainnin jakaminen on otettava käyttöön älypuhelimen asetuksista. Lisäksi kysymys ”Sallitaanko Hultafors Measures -sovelluksen pääsy laitteesi sijaintiin?” on vahvistettava valitsemalla ”Salli”.

Miksi Hultafors Measures -sovellus vaatii pääsyn kuviini, mediaan ja tiedostoihini mittaustulosten tallentamiseksi (Android-laitteilla)?

Kun tallennat tietoja sovelluksesta ensimmäistä kertaa, älypuhelimen muistiin luodaan automaattisesti kansio nimeltä ”Hultafors Measures”. Myöhemmin, jos Hultafors Measures -sovelluksella otetaan valokuvia tai videoita tai jos ”Tallenna tiedot” -toiminto on valittuna, kaikki tiedot tallennetaan tähän kansioon. Hultaforsilla ei ole pääsyä älypuhelimesi muihin tiedostoihin.

Miksi Hultafors Measures -sovellus vaatii pääsyn kuviini ja videoihini mittaustulosten tallentamiseksi (iOS-laitteissa)?

Tämä käyttöoikeus tarvitaan, jotta kaikki kameran toiminnot valokuville ja videoille ovat käytettävissä. Hultaforsilla ei ole pääsyä älypuhelimesi muihin tiedostoihin.

Miten voin takautuvasti hyväksyä pääsyn toimintoihin, jotka olen aiemmin estänyt klikkaamalla ”Estä”?

Käyttöoikeudet Android-laitteissa: Asetukset -> Sovellukset ja ilmoitukset -> valitse Hultafors Measures -sovellus -> Luvat Käyttöoikeudet iOS-laitteissa: Asetukset -> Tietosuoja -> valitse tarvittavat toiminnot

Voiko useampi henkilö muodostaa Hultafors Measures -sovelluksella yhteyden samaan mittalaitteeseen samanaikaisesti?

Ei, vain yksi henkilö kerrallaan voi muodostaa yhteyden mittalaitteeseen. Jotta toinen henkilö voi muodostaa yhteyden tähän mittalaitteeseen, sovellusta viimeksi käyttäneen henkilön on joko suljettava sovellus viimeksi käytettyjen sovellusten luettelosta (taustalla) tai käynnistettävä mittalaite uudelleen.

Nämä työkalut mainittiin

graphic