Kaiken kokeneet nivelmitat

Sen voi nähdä, kuulla ja tuntea, että se on alkuperäinen.

Kokemuksella kehitetty

Karl-Hilmer Johansson Kollén keksi nyt maailmankuulun nivelmitan rakenteen jo vuonna 1883. Hän oli tunnettu pedanttisuudestaan laadun suhteen, ja sama luonnehtii toimintaamme tänäkin päivänä.

Nykyisin nivelmittatuotantoamme valvotaan ISO 9001 -standardin mukaisella laatujärjestelmällä.

Kun olet ammattilainen. Tunnet sen.

Kokemus, osaaminen ja kehitystyö yhdessä käyttäjien kanssa ovat tehneet nivelmitoistamme markkinoiden suosituimpia. Kun pidät kädessäsi aitoa Hultaforsin nivelmittaa, tunnet sen. Ammattilainen tuntee eron.

Käyttäminen ja käyttöympäristö

Hultaforsin nivelmittaa käytetään pituuden mittaamiseen. Käytössä mittaa avataan tarvittavaan pituuteen. Asteikko on senttimetreinä ja millimetreinä tai tuumina. Nimellispituudet ovat 1 ja 2 metriä.

Nivelmitta on tarkoitettu normaaleihin olosuhteisiin sisällä ja ulkona. Viitelämpötila on 20 °C. Nivelmittaa ei saa altistaa pitkään kosteudelle tai nesteille, koska se voi vaurioittaa nivelmitan materiaaleja.

Tarkka mittaus – EU-tarkkuusluokka III

Kaikki puiset, lasikuituiset ja alumiiniset nivelmittamme on kalibroitu korkeimpien tarkkuustasojen mukaan, ja ne kuuluvat EU:n määrittämään nivelmittojen III tarkkuusluokkaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että 2 m:n nivelmitalla enimmäispoikkeama on ±1,4 mm ja 1 m:n nivelmitalla ± 1 mm. Nivelliitoksen yli mittapoikkeama on enintään ±0,5 mm.

Valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti

Tuotannon aikana jokainen nivelmitta kuvataan kahdesti suurnopeuskameralla. Ensimmäisellä kuvauskerralla erotellaan mitat, joissa on oksankohtia ja leveäsyistä puuta.

Erottelun jälkeen mitat kuvataan uudestaan, tällä kertaa tarkistetaan mitta-asteikon painojälki ja asemointi. Nivelmittojen valmistusta valvotaan ISO 9001 -standardin mukaisesti sertifioidulla laatujärjestelmällä.

Oikean materiaalin valitseminen

Nivelmittojen valmistamisessa on jotain samaa kuin joulunvietossa – kaikki alkaa parhaan puun valinnasta. Parasta on hieskoivu, jota kasvaa Ruotsin Värmlannista Venäjän Karjalaan ulottuvalla alueella.

Kasvuilmasto antaa puulle ihanteelliset ominaisuudet nivelmitan materiaaliksi. Valmistamme nivelmittoja myös lasikuituvahvisteisesta polyamidista ja anodisoidusta alumiinista. Löydät aina parhaiten työhösi sopivan materiaalin.

Nivelet ovat ruotsalaista terästä, ja ne öljytään kolmesta kohdasta laadukkaiden ominaisuuksien varmistamiseksi. Teräs lämpökäsitellään ja epoksilakataan, joten se on täysin ruostesuojattua.

Hyvän nivelen on toimittava tarkoitetulla tavalla 15 000 kertaa. Hultafors on kehittänyt kylmävalssatun nauhateräksen, joka täyttää tekniset vaatimuksemme ja tarjoaa hyvän suojan ruostetta vastaan.

Käyttämämme lakka on vesipohjaista ympäristövahinkojen vähentämiseksi. Lian ja kosteuden kestävyystestit suoritetaan säännöllisesti huonekaluja varten erityisesti suunnitellun järjestelmän mukaisesti.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Moitteettoman laadun- ja tarkkuusvalvonnan ylläpitämiseksi Hultaforsin tuotantohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti.

Analysoimme jatkuvasti paitsi mittaustuloksia myös sitä, että Hultaforsin tuotantohenkilöstö ottaa käyttöön ja toteuttaa työssään tarvittavia menettelyjä.

Koneistokehitys

Hultaforsin tekninen osasto kehittää ja valmistaa kaikki Hultaforsin nivelmittatuotannossa tarvittavat koneet. Yhtiö on ylpeä toiminnan laajentumisesta Ruotsissa ja Romaniassa.

Jotta voimme menestyä kilpailussa maailmalla, meidän on jatkuvasti kehitettävä tuotantoa maailman tehokkaimmaksi. Siksi laajennamme ja parannamme jatkuvasti tuotantolinjojemme tehokkuutta. Nykyisin noin 85 % tuotetuista nivelmitoista menee vientiin ympäri maailmaa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic