Nivelmitta 240 cm – aivan kuin klassikkomittamme, mutta 40 cm pidempi

Meille tuli asiakkailta toiveita pidemmästä mutta silti helposti käsiteltävästä nivelmitasta, joka olisi nykyisten rakennusmääräysten mukainen. Niinpä kehitimme 240 cm pitkän nivelmitan.

Todellinen klassikko

Mitta muistuttaa klassista nivelmittaamme vuodelta 1883, mutta siihen on lisätty kaksi osiota, joten se on 240 cm pitkä.

Se on valmistettu perinteisestä hieskoivusta, ja nivelet ovat ruotsalaista terästä. Mittaa on saatavana myös kosteuden kestävästä lasikuidusta valmistettuna.

Nivelmittaa ei tarvitse siirtää

240 cm pitkän mallin etuna on, että täyskokoista kipsilevyä tai vakiokorkeaa kattoa mitattaessa nivelmittaa ei tarvitse siirtää. Kurotat vain hieman pidemmälle.

Sitä paitsi 240 cm pitkä nivelmitta on myös huomattavasti kätevämpi kuin kolmemetrinen nivelmitta. Voit ottaa täysiä mittoja ja työ sujuu tehokkaammin.

Helppo erottaa

Sivulla olevasta painatuksesta 240 cm pitkä mitta on helppo erottaa muista nivelmitoista.

Kaksi eri materiaalia – märkiin ja kuiviin olosuhteisiin

240-nivelmittaa valmistetaan kahdesta eri materiaalista. Perinteisen nivelmittamme tavoin mitasta on saatavilla hieskoivuinen versio, jonka nivelet ovat ruotsalaista terästä. Puumitan lisäksi löytyy myös lasikuitumalli. Lasikuitumitta kestää kosteutta, ja se on helppo puhdistaa. Täydellinen muuraamiseen sekä maalin ja laastin kanssatyöskentelyyn.

FSC-sertifioitu vastuullinen valinta

Hultafors on kehittänyt innovatiivisia ja luotettavia työkaluja jo yli 140 vuoden ajan. Kaikki alkoi nivelmitasta, joka auttoi ihmisiä siirtymään uusiin mittayksiköihin. Nyt tarinassamme kääntyy uusi lehti, kun tuomme 240 cm pitkän FSC®-sertifioidun nivelmitan.

Haluamme auttaa ammattilaisia tekemään vastuullisia valintoja käsityökalujen suhteen. Se saattaa tuntua pieneltä askeleelta yksittäiselle ihmiselle, mutta uskomme, että se on valtava harppaus liiketoiminnallemme. Meille valinta oli ilmeinen. Aloitamme tekemällä uusimmasta, 240 cm:n nivelmitasta vastuullisemman tuotteen, joka vie perintöämme tulevaisuuteen, seuraavalle sukupolvelle.

Sertifioitu ja valvotusti tuotettu materiaali

FSC-merkintä tarkoittaa, että tuotteeseen käytetty materiaali on tuotettu vastuullisesti. Merkinnän saanut puu ei ole laittomasti hakattua; lähtöisin alueilta, joilla perinteisiä oikeuksia tai kansalaisoikeuksia rikotaan; lähtöisin metsistä, joissa metsänkäyttö uhkaa korkeita suojeluarvoja; lähtöisin alueilta, joissa luonnonmetsää on hakattu puuplantaasin tai muun korvaavan maankäyttömuodon tieltä; tai geenimuunneltua perimää.

Lisätietoja FSC:stä

Nämä työkalut mainittiin

graphic