Löydä oma suosikkisi katkoteräveitsistä

Terässä on tärkeintä terävyys. Katkoteräveitsiemme terät ovat aina teräviä ja tarkkoja, jokaisella käyttökerralla.

Hultafors on kehittänyt kattavan valikoiman ergonomisia katkoteräveitsiä, joihin on saatavilla varateriä erilaisiin tehtäviin. Kun häiriötekijöiden määrä vähenee, työ sujuu paljon tehokkaammin.

Aina täydellinen leikkausjälki

Erittäin tarkasti leikkaavat katkoteräveitset ja varaterät ovat todella teräviä ja toimivia pitkään. Nämä ominaisuudet sekä kätevä ja ergonominen muotoilu takaavat tarkan ja tehokkaan työskentelyn.

"Symmetrisen muotoilun ansiosta terä on helppo kiinnittää molemmin päin. Vasenkätinen käyttäjä voi kääntää terän, jolloin omaa työskentelyä ei tarvitse mukauttaa työkalun ominaisuuksiin."
Per ErikssonTuotekehityspäällikkö, Hultafors

Katkoteräveitset

Katkoteräveitsi SPP 25 A/W

SPP 25A/W on kestävä katkoteräveitsi paksujen mattojen ja eristeiden leikkaamiseen. Kapealinjainen muotoilu sopii kaikenlaiseen käyttöön. Kapeneva kärki parantaa näkyvyyttä, ulottuvuutta ja hallintaa. Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SPP 18 A/W

SRP 18A/W on ergonominen ja monipuolinen katkoteräveitsi esimerkiksi kipsilevyn, eristeiden, Aquapanel-levyn ja puun leikkaamiseen. Kumiset otepinnat parantavat otetta, kun materiaalin leikkaamiseen on käytettävä enemmän voimaa. Kapeneva kärki parantaa näkyvyyttä, ulottuvuutta ja hallintaa.

Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. Veitsen rungossa on tilaa kolmen varaterän kotelolle. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SRP 25 A/W

SRP 25A/W on kestävä katkoteräveitsi paksujen mattojen ja eristeiden leikkaamiseen. Kumiset otepinnat parantavat otetta, kun materiaalin leikkaamiseen on käytettävä enemmän voimaa. Kapeneva kärki parantaa näkyvyyttä, ulottuvuutta ja hallintaa.

Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. Veitsen rungossa on tilaa kolmen varaterän kotelolle. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SFP 18 A/W

SFP 18A/W on vankka katkoteräveitsi, jossa on monikäyttöinen päätykappale. Yleiskäyttöinen veitsi sopii esimerkiksi muovin tai kartongin leikkaamiseen ja johtojen kuorimiseen. Kapealinjainen muotoilu sopii kaikenlaiseen käyttöön.

Kapeneva kärki parantaa näkyvyyttä, ulottuvuutta ja hallintaa. Päätykappaleen avulla on helppo työntää matonreunaa tai avata purkkeja. Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SFRP 18 A/W

SFRP 18A/W on vankka katkoteräveitsi, jossa on monikäyttöinen päätykappale. Ergonominen ja monipuolinen katkoteräveitsi esimerkiksi kipsilevyn, eristeiden, vesieristelevyjen ja puun leikkaamiseen. Kumiset otepinnat parantavat otetta, kun materiaalin leikkaamiseen on käytettävä enemmän voimaa.

Kapeneva kärki parantaa näkyvyyttä, ulottuvuutta ja hallintaa. Päätykappaleen avulla on helppo työntää matonreunaa tai avata purkkeja. Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. Veitsen rungossa on tilaa kolmen varaterän kotelolle. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SFPB 18 A/W

Kapealinjainen katkoteräveitsi taivutetulla päätykappaleella. Pitkä taivutettu päätykappale helpottaa materiaalien työntämistä kulmissa, ja sillä voi myös avata purkkeja. Soveltuu kartongin ja rakennusmuovin leikkaamiseen. Kapealinjainen muotoilu parantaa hallintaa, ja veitsi mahtuu paremmin taskuun.

Veitsi on kestävää polykarbonaattia, ja sisällä on teräsydin vakauttamassa rakennetta. 1 mm paksu metallinen teräkisko lisää vakautta.

Katkoteräveitsi SFRPB 18 A/W

Kestävä veitsi, jossa on taivutettu päätykappale ja kumiset otepinnat parantamassa hallintaa ja käyttömukavuutta. Vankan veitsen kumiset otepinnat parantavat otetta, kun materiaalin leikkaamiseen on käytettävä enemmän voimaa. Taivutettu päätykappale on kätevä paksujen materiaalien, esimerkiksi mattojen, työntämisessä kulmiin.

Veitsen sisälle mahtuu kolme varaterää, joten teränvaihto on nopeaa ja tehokasta.

Nämä työkalut mainittiin

graphic