Pura laadukkaasti

Oikean sorkkaraudan valitseminen Valikoimassamme on eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja kankia, asennusrautoja ja sorkkarautoja. Löydät aina tarpeisiisi sopivan työkalun.

Voima, paino ja teräksenluja tahto

Teräs on lähes kolme kertaa painavampaa kuin alumiini mutta myös kolme kertaa lujempaa. Kun työtehtävässä tarvitaan jykevyyttä ja kestävyyttä, teräs on ilmeinen valinta.

Parhaat sorkkarautamme valmistetaan runsasseosteisesta booriteräksestä. Leveät, hiotut vastepinnat ja ohuet päät tekevät raudoista hyvin ulottuvia ja vähentävät jälkien jättämisen mahdollisuutta. Sorkan hionta on optimoitu naulojen irrottamiseen.

Kevyt, sitkeä ja hellävarainen pinnoille

Kestävästä alumiinista valmistetut asennusrautamme on kehitetty erityisesti verstaskäyttöön. Alumiini painaa vain kolmasosan teräksen painosta. Keveys helpottaa työskentelyä ja kuormittaa vähemmän kehoa varsinkin silloin, kun työstettävä kohde on hartiakorkeuden yläpuolella. Alumiini on myös huomattavasti hellävaraisempi työstettäville materiaaleille. Se ei ruostu, kestää paremmin kylmää ja on paljon joustavampaa.

Alumiinityökalua voidaan taivuttaa noin kolme kertaa enemmän kuin teräksestä valmistettua ilman, että työkalu vääntyy. Siksi alumiinikanki on oikea valinta konepajateollisuuden asennuksissa tehtäviin erilaisiin sovituksiin ja säätöihin. Sitä voi käyttää esimerkiksi pyörien säätöön, pyörälaakereiden testaukseen ja korinosien asentamiseen.

Kun olet purkamassa vaikkapa ikkunoita tai kiintokalusteita, on tärkeää valita mahdollisimman kätevä työkalu. Sorkkarauta on silloin juuri oikea väline.

Kohtele kehoasi hyvin!

Seuraavassa on muutama vinkki turhilta loukkaantumisilta välttymiseen. Pidä työskennellessä selkä suorana, mutta vältä käsivarsien pitämistä täysin suorina. Kannattaa välttää myös ranteiden pitämistä koukistettuna. Yritä vaihdella työasentoa mahdollisimman usein. Yritä myös välttää tilanteita, joihin liittyy kovia iskuja ja vääntämistä.

Oikean purkutyökalun valitseminen Valikoimassamme on eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja kankia, asennusrautoja ja sorkkarautoja. Löydät aina tarpeisiisi sopivan työkalun.

Nämä työkalut mainittiin

graphic