Oikean terän valinta

Hultaforsin vaihtoterävalikoimassa on kuusi erikoisterää, jotka sopivat eri ammattiryhmien tarpeisiin. Katso pikavinkit käyttötarkoitukseen sopivan terän valintaan.

Allround – luotettava valinta tavanomaiseen leikkaamiseen

Allround-terä on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja kestävyyttä. Se on luotettava valinta esimerkiksi kipsilevyn, märkätilojen maton, lasikuitukankaan ja tekstiilien leikkaamiseen.

Edge – kun leikkaat reunalla kärjen sijaan

Edge on hieman terävämpi kuin Allround ja oikea valinta, kun leikkaat ensisijaisesti terän reunalla (et kärjellä), kuten linoleumilattiaa tai lasikuitukangasta leikattaessa. Varsinaiseen lattia-asentajan työhön suositellaan Hook-terää.

Hook – lattia-asentajan valinta

Hook-veitsi on suunniteltu erityisesti lattia-asentajille, ja siinä on koukku lattiamateriaalien tehokkaaseen leikkaamiseen.

Performance – vaativille käyttäjille vaativiin olosuhteisiin

Performance-terä on vahvaa terästä, ja siinä on erittäin kestävä kärki. Tehokas terä on suunniteltu vaativille käyttäjille vaativiin olosuhteisiin, esimerkiksi kirvesmiehille, jotka asentavat kipsilevyä korkeisiin rakennuksiin.

Safety – vähentää pistovammojen riskiä

Turvaterässä on tylppä kärki, joka vähentää pistovammoja ja on erinomainen valinta teippien ja muiden vastaavien materiaalien leikkaamiseen. Terää käytetään Hultaforsin turvayleisveitsi USRA:ssa, joka vetää terän automaattisesti sisään, kun terään ei kohdistu painetta.

Stamina – erittäin vaativaan leikkaukseen

Huippulaatuinen teräs, huipputekninen hionta, parempi terävyys ja pidempi käyttöikä tekevät Staminasta erinomaisen valinnan poikkeuksellisen vaativiin tehtäviin. Koe erinomainen tarkkuus ja hallinta, kun leikkaat kovia materiaaleja, kuten tulenkestäviä kipsilevyjä tai erikoisvahvaa lasikuitukangasta.

Nämä työkalut mainittiin

graphic