Oikean ammattilaispuukon valinta

Hultaforsin kestävät ammattilais- ja eräpuukot on suunniteltu ottamalla huomioon ammattilaisten erilaiset työtavat. Katso alla pikavinkit kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan puukon valintaan.

Sähköasentajan tarkkuuspuukot

Sähköasentajan puukon ohut terä, leikkuupintojen hionta ja kahvan muotoilu on suunniteltu erityisesti kaapelinkuorintaa ajatellen. Valittavissa on oikea- ja vasenkätinen malli.

Isot yleispuukot ja talttapuukot

Vahvoja ja kulutusta kestäviä puukkoja, jotka sopivat töihin, joissa tarvitaan erilaisten materiaalien kankeamista, murtamista tai talttaamista.

Maalarinpuukko

Maalarinpuukko on kolmitoiminen työkalu. Se on ennen kaikkea puukko, mutta myös ruuvitaltta ja maalipurkinavaaja.

Pelastuspuukko

Vaativiin ja märkiin olosuhteisiin suunnitellussa pelastuspuukossa on sahalaitainen terä, santopreenikuminen pitävä kahva ja tylpällä kärjellä varustettu terä ruostumatonta terästä.

Eräpuukot

Kestävissä ja lujissa eräpuukoissamme on erikoispaksu 3,0 mm:n suoraviisteinen terä karkaistua hiiliterästä. EPD-pinnoitus takaa terälle parhaan mahdollisen ruosteensuojauksen.

Tarkkuuspuukko

Tarkkuuspuukon kapea terä takaa hallinnan ja tarkkuuden veistämiseen ja leikkaamiseen ahtaissa tiloissa.

Köysipuukko

Köysien ja pakkausvanteen leikkaaminen sujuu helposti sahateräisellä köysipuukolla, jonka terä pureutuu helposti koviin ja sitkeisiin pintoihin.

LVI-Puukko

Putkiasentajien käyttöön tarkoitetussa puukossa on terän toisella pinnalla viila, jolla putken katkaisukohdan rosot on helppo puhdistaa.

Nämä työkalut mainittiin

graphic