Katkoteräveitsien terät

Terässä on tärkeintä terävyys. Katkoteräveitsiemme terät ovat aina teräviä ja tarkkoja, jokaisella käyttökerralla.

Veitsessä on tärkeintä terävyys

Katkoteräveitsiemme terät ovat aina teräviä ja tarkkoja, jokaisella käyttökerralla.

Hultafors on kehittänyt kattavan valikoiman ergonomisia katkoteräveitsiä, joihin on saatavilla varateriä erilaisiin tehtäviin. Kun häiriötekijöiden määrä vähenee, työ sujuu paljon tehokkaammin.

"Erilaisissa tehtävissä tarvitaan erilaisia teriä. Esimerkiksi mattojen ja kipsilevyn leikkaamisella on suuri ero. Siksi olemme kehittäneet neljä terää, joiden erilaisista vahvuuksista jokainen voi löytää omaan tehtävään parhaiten sopivan."
Per ErikssonTuotekehityspäällikkö, Hultafors

Katkoteräveitsien vaihtoterät

Ammattilainen tyytyy vain täydelliseen leikkuujälkeen, joten valikoimassamme on neljä erityyppistä terää. Erilaisiin, hyvin yleisiin tehtäviin sopivat terät leikkaavat tarkasti ja pysyvät terävinä pitkään.

Allround-terät sopivat useimpiin tehtäviin ja Edge-terät leikkaavat erityisen tarkasti. Kun tarvitaan erittäin pitkää käyttöikää, Performance-terä on paras valinta. Non-segment on joustava terä, jota voi taivuttaa katkaisematta.

Allround-katkoterä

Luotettava terä jokapäiväiseen leikkaamiseen, erinomainen terävyys ja pitkä käyttöikä. Yleiskäyttöinen veitsi on kehitetty esimerkiksi muovin ja pahvin leikkaamiseen, johtojen kuorimiseen ja laatikoiden avaamiseen. 9 mm:n terät toimitetaan 10 kpl:n pakkauksessa. 18/25 mm:n terät on kätevässä säilytyslaatikossa, jossa on 4 koteloa, joissa kussakin on 3 varaterää.

Laatikkoa voi käyttää terien katkaisemiseen ja käytettyjen terien turvalliseen säilytykseen. Kierrätä käytetyt terät metallinkeräykseen.

Edge-katkoterä

Erityisen terävä terä vaativiin tehtäviin. Tarkkaan leikkaamiseen ja kipsilevyn leikkaamiseen kehitetty terä. 9 mm:n terät toimitetaan 10 kpl:n pakkauksessa. 18/25 mm:n terät on kätevässä säilytyslaatikossa, jossa on 4 koteloa, joissa kussakin on 3 varaterää.

Laatikkoa voi käyttää terien katkaisemiseen ja käytettyjen terien turvalliseen säilytykseen. Kierrätä käytetyt terät metallinkeräykseen.

Performance-katkoterä

Pitkään terävänä pysyvä terä vaativaan työhön. Kehitetty eristeiden, kipsilevyn ja maton leikkaamiseen. Toimitetaan kätevässä säilytyslaatikossa, jossa on 4 koteloa, joissa kussakin on 3 varaterää.

18/25 mm:n terien laatikkoa voi käyttää terien katkaisemiseen ja käytettyjen terien turvalliseen säilytykseen. Kierrätä käytetyt terät metallinkeräykseen.

Non-segment-katkoterä

Joustava terä tarkkaan työhön lähellä työkappaletta. Käytetään liiman ja silikonin jäämien poistamiseen. Sopii 18/25 mm leveitä teriä käyttäviin katkoteräveitsiin. Kierrätä käytetyt terät metallinkeräykseen.

Nämä työkalut mainittiin

graphic