Yrityksesi nimi näkyville

Hultaforsin nivelmittoihin, kyniin, puukkoihin ja veitsiin voi tilata mainospainatuksen.

Mainospainatus nivelmittaan

Nivelmittaan voidaan painaa mittaosaan ja/tai sen sivulle. Huomaa, että painokelpoinen pinta voi vaihdella mallista toiseen. Mainospainatuksella varustetut nivelmitat toimitetaan 10 kappaleen vakiopakkauksessa (muovikalvo), jolloin yksittäisessä mitassa ei ole EAN-koodia.

Värit

Hultaforsin tulostusvärit ovat alla mainitut Pantone Scale (PMS) -värikartan mukaiset vakiovärit. Lisämaksusta Hultafors pystyy painamaan PMS-värikartalta 600 lisäsävyä. Teemme mielellämme tarjouksen myös erikoisväreistä, joita Hultafors ei sekoita itse vaan tilaa ulkopuoliselta toimittajalta. Huomaa, että pieniä poikkeamia PMS-värikartan sävyistä voi esiintyä.

Nivelmittojen painatusalueet

RE = Reunapainatus. Mitan päätykappaleissa on vakioasteikko, joten painatusalueena on vain mitan sivu (mitan kappaleisiin ei voi painaa). Painatusalueelle sopii logo, yrityksen nimi tai muu teksti tai kuva.

FÖ = Yläosan painatus kappaleisiin + reunapainatus. Mitan kummankin päätykappaleen yläosa on mahdollinen painatusalue. Tilaan sopii yrityksen nimi, puhelinnumero ja faksinumero tai lyhyt mainoslause. Tähän voi yhdistää mitan reunapainatuksen.

MF = Keskiosan painatus kappaleisiin + reunapainatus. Kuten FÖ(yläosa), mutta painatusalue on päätykappaleiden keskellä, ja kappaleen mitta-asteikko on edelleen käytettävissä kummallakin sivulla. Tähän voi yhdistää mitan reunapainatuksen.

Sisällön toimittaminen

Hultaforsilla on seuraavat vaatimukset sisällön toimittamiseen:

  • Logot tai muut vektorikuvat on toimitettava avoimena EPS-tiedostona tai paperiasiakirjana, jonka lasertulostus on vähintään 50 % suurempi kuin painettava sisältö. Hultafors antaa mielellään lisätietoja tarvittavasta teknologiasta, ohjelmistoista ja laitteista. Tiedostossa on oltava myös väritiedot.

  • Valokuvien on oltava TIF- tai JPG-muodossa.

  • Tulostettava teksti on määritettävä juoksevaksi tekstiksi. Myös sen kirjasinlaji ja tarvittava fonttikoko on määritettävä. Puutteellisista tiedostoista veloitetaan lisämaksu liitetiedostojen/alkuperäisten tiedostojen tuottamisesta. Hultafors voi laatia asiakkaalle alkuperäiskappaleen tuntityönä erityisvaatimusten mukaisesti. Sisältö esitetään yhtenä tai useampana numeroituna kenttänä. Kentät voidaan säilyttää seuraavaa tilausta varten, ja esimerkiksi yhden kentän sisällön voi vaihtaa ja muut voidaan säilyttää.

Mainospainatuksen laskutus

Tuotteen hinnan lisäksi peritään lisämaksu painatus- ja kenttäkohtaisesti. Lisäksi peritään lisämaksu mahdollisista erikoisväreistä ja alkuperäiskappaleiden käsittelystä. Huomaa, että moniväritulosteissa painatuksesta ja kentistä veloitetaan värikohtaisesti.

Nämä työkalut mainittiin

graphic