Tietoa meistä

Hultafors on johtava brändi, joka tarjoaa vaativille ammattilaisille suunniteltuja luotettavia käsityökaluja. Olemme kehittäneet innovatiivisia ja luotettavia työkaluja jo yli 140 vuoden ajan.

Työkaluja, joihin voit luottaa

Tarjoamme laajan valikoiman luotettavia käsityökaluja mittaamiseen, merkintään, sahaamiseen, leikkaamiseen, vasarointiin ja tasaamiseen, sekä kankia ja sorkkarautoja.

Uusien tuotteiden kehittäminen inspiroi meitä. Kun uskomme johonkin, annamme kaikkemme. Tuloksena on valikoima työkaluja, jotka ovat mahdollisimman toiminnallisia, luotettavia ja tarkkoja. Työkaluja, joihin voit luottaa kaikissa tilanteissa, joka päivä.

"Kouriintuntuvaa toiminnallisuutta ja tarkkuutta."

Hultafors on osa Hultafors Groupia

Hultafors Group tarjoaa dynaamisen valikoiman luotettavia ensiluokkaisia brändejä niin jälleenmyyjille kuin ammattilaisille. Meitä kaikkia yhdistää yksi yhteinen intohimo: haluamme tarjota ammattimaisille parasta mahdollista toiminnallisuutta, turvallisuutta, suojausta ja tehokkuutta työssä.

Snickers Workwear tarjoaa korkealuokkaisia työvaatteita, kuten työhousuja ja työkaluvöitä. Solid Gear antaa suojaa jaloillesi turvajalkineilla, koko pitkän työpäivän. Wibe Laddersille turvallisuutesi korkeuksissa työskennessäsi on ensisijaisen tärkeää. Se on nähtävissä tikkaiden ja rakennustelineiden yksityskohdissa ja laadussa. Kun sinun tarvitsee suojata kuuloa työssäsi, Hellberg Safety tarjoaa innovatiivia ratkaisuja sisältäviä sekä passiivisia että aktiivisia kuulonsuojaimia.

"Kysy keneltä tahansa työkalujen ammattikäyttäjältä. Heidän mukaansa kannattaa valita Hultafors, jos haluaa laatua."

Yritysfilosofiamme

Voit olla varma, että valitsemalla Hultaforsin saat työkalun, jonka toiminnallisuus, tarkkuus ja laatu on paras mahdollinen.

Hultaforsilla on ammattikäyttäjien tarpeista ainutlaatuista tietoa. Kuten myös laajaa kokemusta. Kaikki alkoi vuonna 1883, kun Karl-Hilmer Johansson Kollén suunnitteli maailmallakin tunnetun nivelmitan. Jo 140 vuotta olemme kehittäneet ja valmistaneet työkaluja ammattilaisille.

Tarjoamme laajan valikoiman käsityökaluja ammattikäsityöläisille. Tuotteitamme kehitetään yhdessä ammattikäyttäjien kanssa, ja tavoitteena on tehdä heidän työpäivästään mahdollisimman sujuva ja tehokas. Ammattikäyttäjät ovat esimerkiksi mukana tuotteiden testauksessa niin pitkään, kunnes kaikki ovat tyytyväisiä tuloksiin. Meille se on ainoa tapa varmistaa, että tuotteemme ovat lupauksemme mukaisesti luotettavia.

Hultaforsin tuotteet on suunniteltu sinun parastasi ajatellen. Pyrimme kehittämään ergonomisia, pitkäikäisiä tuotteita kestävistä materiaaleista. Näin tuotteiden elinkaaresta saadaan mahdollisimman pitkä, ja ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pieniä.

Vastuulliset standardit

Meillä on korkeat tavoitteet edistää kestävää tulevaisuutta. Meille on tärkeää, että voit luottaa tuotteisiimme sekä toimintaamme.

Teemme jatkuvia parannuksia, joilla alennamme kustannuksia, kehitämme liiketoimintaa ja viime kädessä täytämme ja ylitämme asiakkaiden odotuksia. Kestävyys on meille yhtä lailla yhteiskunnallinen kuin ympäristöön liittyvä näkökohta. Yhteiskuntavastuu ja ympäristön huomioiminen kehittää yrityskulttuuriamme ja liiketoimintaamme pitkällä aikavälillä sekä varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme ja toimintaamme.

Hultaforsilla on seuraavien standardien mukaiset sertifioinnit:

  • SE-EN ISO 9001:2015

  • SE-EN ISO 14001:2015

Hultafors numeroina

  • Valmistamme noin 13 700 000 metriä nivelmittaa vuodessa eli Hultaforsin tehtaalta Australiaan asti.

  • Seppä käyttää yhden kirveen käsin takomiseen Hults Brukin takomossa 40–60 iskua.

  • Meidän 109 sorkkarautamallissamme käytetään samaa laatuterästä kuin kaivinkoneen kauhan hampaisiin.

  • MST 180 -vatupassin toleranssi 1 mm per metri eli 10 kertaa herkempi kuin muut markkinoilla olevat vatupassit.