Partner login

Uusi paranneltu vatupassi MST

Hultafors - Suomi

Vatupassi MST on kestävin ja herkin vatupassimme. Särkymättömät ja UV-suojatut harkkolibellit kestävät hyvin lämpötilojen vaihtelua ja niissä on lukua helpottava 30 % suurennuslasi sekä itsevalaiseva heijastuspinta.

KUINKA TEHDÄ PARHAASTA VIELÄKIN PAREMPI?

Vatupassi MST:ssä on markkinoiden herkimmät libellit

No, hienovirität ja parannat jokaista yksityiskohtaa. Siksi uusi panneltu Hultafors MST 180 saattaa ensi silmäykseltä vaikuttaa samalta kuin ennen. Siinä on yhä markkinoiden herkin libelli, ISO-9001 sertifioitu kiinnityssysteemi, joka mahdollistaa ainutlaatuisen matalan toleranssin sekä kestävyyttä ja tukevuutta ilmentävä profiili.

Paremman tasapainon antavat kahvat

Tarkemmin katseltuna huomaat, että kädensijojen kokoa ja sijoitusta on muutettu niin, että vatupassi on paremmin tasapainossa. Profiili on hieman tiimalasin muotoinen, jolloin lika ei tartu siihen niin helposti.

Libellien uudenlainen kiinnitys lisää luettavuutta jokaisesta kulmasta katsoen, etenkin kun otetaan lukemaa alapuolelta.

Uusi toiminto kaapistojen kiinnitykseen

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä uutena ominaisuutena profiilissa on rei´ät, joista voit ruuvata passin seinään kaapistojen kiinnityksen avuksi. Ruuvaa MST suoraan seinään ja laita kaappi sen varaan siksi aikaa kun kiinnität sen. Sitten vain ruuvaat MST:n irti ja kaappi on seinällä suorassa.

Lyhyesti sanottuna, vatupassien kunigas hallitsee yhä.

Vatupassi MST 180:n tuotenumero pysyy samana, mutta MST 150:n valmistus on lopetettu.

Julkaistu 12 syyskuuta 2016.

Kysy meiltä