Partner login

Tuplaturva – turvallinen ja sujuva työtahti

Hultafors - Suomi

Turvallisuus ja turvalliset työvälineet ovat tärkeimpiä asioita rakennustyömailla ammattilaisten keskuudessa. Vastataksemme näihin kriteereihin, Hultafors on kehittänyt uuden tuplatupen.

"Monet ammattilaiset yleensä käyttävät veitseä sekä puukkoa työtehtävässään ja tämän takia olemme kehittäneet tuplatupen tuplaturvaksi, johon mahtuu turvayleisveitsi USRA sekä turvapuukko SK", sanoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson.

Tuplaturva

työskentele tehokkaasti ja turvallisesti

Kun kuljetat koteloa reisitaskun vieressä, pääset helposti työvälineihin käsiksi. Ammattilaiset säilyttävät tuppea toimivassa paikassa, jolloin työvälineen valinta tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti. "Tuplatuppi yksinkertaisesti lisää ylimääräistä turvallisuutta helpottaen ja tehostaen työtä", Per Eriksson sanoo.

iskunkestävä materiaali

Se on valmistettu iskunkestävästä PP-muovista ja tupet on kiinnitetty toisiinsa niitillä sekä joustavalla kumikaistaleella. "Kun puukko tai veitsi on kulunut loppuun, osta tuppeen uudet – näin säästät rahaa ja ympäristöä", sanoo Per Eriksson.

SK ja USRA

SK TURVAPUUKKO

Tuplatuppiyhdistelmä sisältää kaksi työvälinettä; turvapuukko SK ja turvayleisveitsi USRA. "SK-turvapuukossa on tylppä kärki, joka vähentää pistohaavojen riskiä ja lisää näin turvallisuutta. Se on ehdoton valinta ammattilaiselle, joka arvostaa turvallisuutta", Per Eriksson.

usra turvayleisveitsi

USRA on turvayleisveitsi, jossa on sisäänvetäytyvä terä, mikä vähentää viiltohaavojen mahdollisuutta sekä kapeneva kärki, joka antaa paremman otteen veitsestä leikattaessa esim. kipsilevyä, mattoa tai tapettia. "Turvayleisveitsemme kasvattavat koko ajan suosiotaan, ja uskommekin tuplatupen suosioon myös ammattilaisten keskuudessa", Per Eriksson kommentoi.

Julkaistu 19 joulukuuta 2017.

Kysy meiltä