Partner login

Talmeter - mitan verran edellä muita

Hultafors - Suomi

Hultaforsin ainutlaatuiset merkintämitat ovat helpottaneet ammattilaisten työpäiviä jo vuosikymmenten ajan. Uusimman TALMETER -merkintämittavalikoimamme kanssa viemme mahdollisuudet entistä pidemmälle.

Mittaa ja merkitse katsomatta lukemaa.

Talmeter kädessäSe mikä tekee TALMETER merkintämitasta niin ainutlaatuisen, on tosiasia, ettö voit siirtää mitan suoraan merkintämitan avulla työstettävään kappaleeseen. Sinun ei tarvitse edes katsoa mitta-asteikkoa varmistaaksesi mittalukeman. Yhdistetyn mittaus- ja merkintäterän sekä varman lukituksen ansiosta voit pitää ottamasi mittalukeman ja siirtää saman mitan suoraan kohteeseen. Kerta toisensa jälkeen.

Kaiken lisäksi TALMETERillä otat helposti sisä- ja ulkopuoliset mitat, piirrät kaaret ja - mallista riippuen- jopa halkaisija ja ympärysmitat. Joten, ota harppaus eteenpäin ja vie mittaamisesi uudelle tasolle TALMETER merkintämitan kanssa.

YKSI TYÖKALU, USEITA KÄYTTÖTAPOJATalmeter 2m 3m.

Oletko tottunut käyttämään perinteistä mittana, rullamittaa tai nivelmittaa? Jos vastaa kyllä Hultaforsin 2m ja 3m TALMETER tulee mullistamaan työsi - helpottamalla mittaamista ja merkintää useissa eri tilanteissa.

Kuvittele tätä: käyttämällä merkintämittaa voit sekä mitata että merkitä mitta-asteikkoa katsomatta, ottaa sisäpuoliset mitat aivan yhtä helposti kuin tavalliset mitat, piirtää täydellisiä kaaria ja mitata jopa läpimittoja ja ympäryksiä. Yhdellä työkalulla. Liian hyvää ollakseen totta? Ei tietenkään. Hultaforsin TALMETER merkintämitat on suunniteltu helpottamaan sinun työtäsi. Todellisuudessa.

Talmeter 6mLAAJENNETUT MAHDOLLISUUDET.

Hultafors 6 metrin TALMETER antaa sinulle uudenlaisia mahdollisuuksia mitata ja merkitä helpolla tavalla. Voit mitata ja merkitä mitta-asteikon lukemaa tarkistamatta, ottaa sisä- ja ulkopuoliset mitat ja piirtää täydelliset kaaret. Lisäksi kestävä metallinauha on juuri oikealla tavalla muotoiltu, niin että mitta pysyy tarkkana, myös silloine kun otat pidempiä mittoja.

Nauhan kääntöpuolella on myös vaakasuora asteikko, joka helpottaa pystymittojen lukemista. Lisäksi mitassa on automaattilukitus ja kätevä vyöpidike, jonka avulla TALMETER on aina käsillä, juuri silloin kun tarvitset sitä.

Julkaistu 09 joulukuuta 2011.

Kysy meiltä