Partner login

Hultafors eräpuukko OK4

Hultafors - Suomi

Viime vuonna Hultafors astui erä- ja retkeilytuotteiden markkinoille lanseeraamillaan kahdella eräpuukolla. Tämä on ollut hyvä siirto. OK4-eräpuukolle myönnettiin arvovaltainen Red Dot Award 2017 -palkinto tuotesuunnittelusta.

Red Dot award 2017

Elokuussa 2016 Hultafors esitteli kaksi uutta eräpuukkoa erä- ja retkeilymarkkinoille. Kun 2017 Red Dot Award tuotesuunnittelun palkinnot julkistettiin – Hultafors eräpuukko OK4 oli voittajien joukossa. 

- Ensinnäkin olemme erittäin ilahtuneita, että eräpuukkomme ovat saaneet hyvän vastaanoton käyttäjien keskuudessa. Saamamme Red Dot Award 2017 -palkinto tuotesuunnittelusta on oiva näyttö siitä, että olemme saaneet aikaan kiinnostusta, sanoo Nikita Golovlev, pääsuunnittelija Hultafors Groupilla.

Kuunneltuamme ammattikäyttäjiä

Tajuttuamme että erä- ja retkeilyihmiset käyttivät Hultafors yleispuukko HVK GH eräkäytössään Nikita ja hänen kehitystiiminsä päättivät tehdä puukkoja juuri erä- ja retkeilytarkoituksiin.

- Aloitimme dialogin ammattikäyttäjien kanssa, kuuntelimme heidän tarpeitaan ja pyyntöjään, sanoo Nikita Golovlev.

päällystetyt terät ehkäisevät ruosteelta

Tuloksena oli OK1 ja Red Dot Award -palkittu OK4. Kaksi räätälöityä puukkoa erä- ja retkeilykäyttöön. Molemmissa terä on japanilaista 3,0 mm hiiliterästä, joka on karkaistu 58-60 HRC:n kovuuteen. Terässä on myös ruosteelta ja korroosiolta suojaava elektroforeettinen EPD-pinnoite. Hamara on hiottu, jotta sitä voi käyttää tulentekoon tulusten kanssa.

- Mikä kiinnostavinta erä- ja retkeilyharrastajille on, että jokaisessa puukossa on 82 mm pitkä ruoto, mikä tekee puukosta äärimmäisen kestävän ja sopivan kovaankin käyttöön, sanoo Nikita Golovlev.

Eräpuukko OK4

Tämä kestävä eräpuukko pitävällä kahvalla sopii rankkoihin ulkotöihin. Kulutusta kestävästä materiaalista valmistettu vyölenkki sopii 80 mm leveisiin ja sitä kapeampiin vöihin ja siinä on tasku tuluksille.

Terässä on suora viiste ja se on tehty japanilaisesta 3,0 mm hiiliteräksestä, joka on karkaistu 58-60 HRC:n kovuuteen. Terässä on myös ruosteelta ja korroosiolta suojaava elektroforeettinen EPD-pinnoite. Hamara on hiottu, jotta sitä voi käyttää tulentekoon tulusten kanssa. 82 mm pitkä ruoto tekee puukosta erittäin kestävän.

Lue lisää OK4 eräpuukosta

Julkaistu 12 toukokuuta 2017.

Kysy meiltä