Partner login

Nykyaikainen levysuorakulma

Hultafors - Suomi

Hultaforsin valikoima laajentuu levysuorakulmien osalta. Uusin lisäys valikoimaan on levysuorakulma PS 90.
Tämä levysuorakulma on nykyaikaisten säännöksien ja vaatimuksien mukainen.

Plaster PS 90

"Koska markkinat ovat tiukentaneet vaatimuksia ja ammattilaiset eivät saa käyttää kipsilevyjä, jotka ovat 1200 mm leveitä rakennustyömailla. Vastasimme tähän kysyntään uudella lyhyemmän pituuden omaavalla ja säädettävällä levysuorakulmalla (PS 90) ", Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson kommentoi.

Kehitetty yhdessä ammattilaisten kanssa

Vain ammattilaiset tietävät mitä ammattilaiset tarvitsevat, siksi olemme kuunnelleet käyttäjiämme, jotka ovat antaneet meille palautetta siitä, että he tarvitsevat 900 mm:n pituisen levysuorakulman. Monilla suurilla rakennustyömailla ei ole sallittua työskennellä 1200 mm:ä leveiden kipsilevyjen kanssa johtuen niiden painosta, joten tällöin syntyy kysyntää pienemmälle levysuorakulmalle. Tämän takia ammattilaiskäyttäjät ovat olleet mukana kehittämässä Hultaforsin uutta PS 90 Plasma -levysuorakulmaa.

SAMAT OMINAISUUDET – UUSI ULKONÄKÖ

Tätä työkalua voidaan kuvata käteväksi, helppokäyttöiseksi sekä varmaksi. Aivan kuten PS 120, PS 90 voidaan taittaa, joten se on helppo kuljettaa sekä säilyttää. Sekä PS 90 että PS 120 ovat saaneet uuden päivitetyn ja modernin ulkomuodon, mikä tarkoittaa myös että mittakaavaa on helpompi lukea.

"Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, jotka helpottavat ammattilaisten työpäivää, ja tietysti haluamme olla mukana kehittämässä turvallista ja ympäristöystävällistä työympäristöä. Paransimme myös millimetrien sekä asteiden luettavuutta – huomaa uusi ulkonäkö," Per jatkaa.

PS 90

Levysuorakulma PS 90

Säädettävä levysuorakulma, josta löydät millimetrit sekä asteet. Vaste ja terä voidaan taittaa yhteen, jolloin suorakulma on helppo kuljettaa ja säilyttää. Levysuorakulman muoto helpottaa sen lukemista sekä putsaamista.

  • 4 kulmaa kiinteillä asennoilla (22,5° , 45° , 67,5° ,90°).
  • Mahdollisuus vaihdella oikean- ja vasenkätisyyden välillä
  • Taitettavuus helpottaa kuljettamista sekä säilytystä
  • Lisäksi 21 kulmaa asteikkoon merkittyinä.
  • Vaste ja terä anodisoitua alumiinia.

Julkaistu 28 maaliskuuta 2018.

Kysy meiltä