Partner login

Lasereiden tuoTEvalikoima täydentyy

Hultafors - Suomi

Hultafors kehittää jatkuvasti työkaluvalikoimaa ammattilaisten tarpeiden mukaiseksi. Uusimpana tuotelisäyksenä ovat kolme helppokäyttöistä lasertyökalua – sekä laseretäisyysmittari – näin helpotamme ammattilaisten työpäivää.

"Meiltä on puuttunut jo jonkin aikaa muutamia työkaluja laservalikoimastamme", Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson sanoo. "Olemme siksi laajentaneet valikoimaa ristiviivalaserilla, piste- ja ristiviivalaserilla sekä laseretäisyysmittarilla – työkalut, joita emme ole aiemmin tarjonneet valikoimassamme."

Laserit

Helppo lukea ja käyttää

Per Erikssonin mukaan kolme uutta laseria on suunniteltu helppokäyttöisuuden pohjalta – helppoja lukea sekä käyttää. "Uudet intuitiiviset lasertyökalut ovat helposti ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä, mikä tehostaa käyttäjän työtä", hän sanoo.

hdl 80 etäisyyksien mittaamiseen

HDL 80 on Hultaforsin ensimmäinen laseretäisyysmittari. Helppokäyttöinen laser, jonka mittausalue on jopa 80 metriä. " Täydellinen valinta mittaamaan pidempiä etäisyyksiä sekä pinta-alojen laskemiseen", Per Eriksson sanoo.

TARKAT mittausTULOKSET – Pxl ja HXL

Lanseeraus sisältää myös ristiviivalaser kantapisteellä PXL:n sekä ristiviivalaser HXL:n. PXL on helppokäyttöinen laser, jonka terävät laserlinjat mahdollistavat tarkan ja nopean mittaamisen. PXL soveltuu hyvin väliseinien rakentamiseen ja korkeuksien merkitsemiseen. Kompakti ja käyttäjäystävällinen sekä tarkka ristiviivalaser HXL. Sen kirkkaat ja hyvin näkyvät laserlinjat parantavat tarkkuutta ja nopeuttavat mittaamista, kun laatoitat, tapetoit tai kiinnität esimerkiksi keittiökaappeja seinään.

PXL ja HXL

LASEREIDEN LISÄTARVIKKEET

Hultaforsin lasereiden valikoimaan kuuluu myös valikoima intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä lisätarvikkeita, jotka on suunniteltu helpottamaan nopean ja tarkan lukeman mittaamista. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi vastaanotin, kolmijalka sekä yleispidin. Nämä lisätarvikkeet ovat yhteensopivia useimpien lasermittauslaitteiden kanssa.

"Olemme lisänneet näitä lisätarvikkeita lasereiden valikoimaamme, joiden uskomme täydentävän tuotteitamme erinomaisesti", Per Eriksson toteaa.

Julkaistu 13 huhtikuuta 2018.

Kysy meiltä