Partner login

Tehokkaat ja turvalliset yleisveitset sekä terät

Hultafors - Suomi

Hultaforsin uusien yleisveitsien sekä terien valikoima tarjoaa monipuolisen kokoelman veitsiä sekä helpon teränvaihtojärjestelmän – tarjoten käyttäjilleen tehokkaan ja turvallisen tavan toimia. 

Hultaforsin katkoteräveitset sekä terät

Uudet yleisveitset sekä monipuolinen valikoima teriä on Hultaforsin vastaus ammattikäyttäjille, jotka kyselivät mielenkiintosia lisäyksiä näiden tuotteiden saralle.

- Meidän konseptimme ammattilaispuukkojen osalta on ollut erittäin suosittu. Nyt laajennamme yleisveitsiemme ja terien valikoimaa samalla ajatuskonseptilla, sanoo Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.

oikean painoinen

Kaikissa Hultaforsin yleisveitsissä on ergonominen muotoilu tarjoten vakautta ja mukavuutta työskentelylle. Riippuen omista mieltymyksistä perinteiseen, painavempaan tai kevyeen taipuisuuteen, ammattilaiset voivat valita joko sinkkisen tai aluminiisen yleisveitsen.

Saatavilla on myös turvallinen malli, missä on automaattisesti vetäytyvä terä. 

terä jokaiseen käyttötarkoitukseen

terät

Hultaforsin valikoima teriä tarjoaa kuusi erilaista erikoisterää suunniteltuina ja valmistettuina eri ammattitarpeisiin.

- Me halusimme tuoda enemmän vaihtoehtoja terävalikoimiin. Antaen ammattilaisille vapauden päättää mikä terä sopii hyvin heidän käyttötarkoituksiin, sanoo Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.

Terävä Allround-terä on luotettava valinta jokapäiväiseen käyttöön. Performance-terä on erityisen pitkäikäinen. Edge-terä on äärimmäisen terävä. Hook-terä sopii mattojen leikkaamiseen ja Safety-terässä on tylppä kärki. 

uudenlainen terävyys

Ja sitten vielä on Stamina, terä joka painii aivan omassa sarjassaan. Se on tehty salaisesta bi-metallisesta seoksesta.

- Staminan kohdalla haastoimme itseämme. Vain nähdäksemme mitä on mahdollista saavuttaa, kun halutaan kestävyyttä ja terävyyttä, sanoo Håkan Carlsson.

kätevä kotelo – tehokas ja turvallinen

Katkoteräveitset ja terät

Kaikki Hultaforsin terät pakataan käytännölliseen jousitettuun koteloon, mihin mahtuu 10 terää. Kotelo mahtuu Hultafors-yleisveitsien kädensijan sisälle, mikä helpoittaa teränvaihtoa. Käytetyt terät voidaan laittaa kotelon kääntöpuolelle myös säilöön, jolloin työpisteesi pysyy siistinä ja turvallisena.

- Tämä ehkäisee työtapaturmia sekä terien lojumisia työpisteellä. Turvallinen työympäristö luodaan pienillä parannuksilla, sanoo Håkan Carlsson.

Julkaistu 05 kesäkuuta 2017.

Kysy meiltä