Partner login

Hultaforsin pikapuristimet päivittyvät

Hultafors - Suomi

Hultaforsin pikapuristimet päivittyvät, ja nyt ne ovat entistäkin kestävämmät sekä monikäyttöiset.

"Tavoitteenamme on ollut valmistaa sekä kehittää helppo- ja monikäyttöisiä pikapuristimia, joiden puristusvoimaan voit luottaa", sanoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson.

vahva Puristusvoima, kun sitä tarvitset

Ammattilaiset tietävät, mitä tarkoittaa sanonta: voit luottaa työkaluihisi. Tämä sanonta pätee erityisesti puristimiin, joilla usein varmistetaan eri rakennusmateriaalien kiinnitys ja stabilointi.

"Kun pyysimme ammattilaisilta mielipidettä puristimista, saimme vastaukseksi yleensä, että niiden on oltava helppokäyttöisiä ja että niissä on oltava riittävästi puristusvoimaa. Tämän takia tärkeiksi ominaisuuksiksi nousivat: kompakti-koko, ergonominen muotoilu ja kestävä materiaali. Hultaforsin QCX- ja QC-pikapuristimista nämä ominaisuudet löytyvät", sanoo Per.

Pikapuristimet lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja nyt saatavilla on päivitetty versio tuotteista.

ERGONOMINEN JA KESTÄVÄ MUOTOILU

Kätevä yhdenkäden puristin on valmistettu lasikuituvahvisteisesta nailonista. Teräksinen kisko on taottu yhdestä kappaleesta ja sen ohut leukaosa helpottaa käyttöä ahtaissakin paikoissa. Puristuslevyjen uritetut kumitassut suojaavat puristettavia pintoja ja lisäävät puristusvoimaa. Suunnittelussa on painotettu kätevyyttä ja toimivuutta ahtaissa tiloissa.

"Uusissa pikapuristimissa QC ja QCX on vahvistettu puristin ja päivitetty muotoilu. Puristusvoima säilyy paljon paremmin. On kuitenkin tärkeää huomauttaa, ettei liimattavien materiaalien kanssa tulisi käyttää pikapuristimia, koska tämä aiheuttaa puristusvoiman heikentymisen. Näissä tapauksissa tulisi valita ruuvipuristin", sanoo Per.

Uudet pikapuristimet korvaavat nykyiset mallimme, ja tulevat saataville lokakuusta 2018 lähtien.

Julkaistu 05 lokakuuta 2018.

Kysy meiltä