Partner login

Hultaforsin monipuolinen sahavalikoima täydentyy

Hultafors - Suomi

Kun Hultafors alkoi kehittää käsisahoja muutama vuosi sitten, lähtökohtana oli, että sahan pitäisi olla tehokas ja siinä pitäisi olla hyvä pito. Hultafors lanseerasi erittäin menestyneen käsisahojen valikoiman vuonna 2015, ja nyt esittelemme malleja, jotka tulevat täydentämään jo tätä olemassa olevaa valikoimaa.

Käsisahat

EDELLÄKÄVIJÄ SAHOJEN ALALLA

"Tavoitteenamme on olla edelläkävijä myös sahojen alalla ja HBX-käsisahojen menestyksekkään lanseerauksen jälkeen voimme esitellä ylpeänä uudet kaarisahat, rautasahat ja erilaiset erikoisahat ", kertoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson. "Laajennamme valikoimamme myös kolmella uudella, lyhyemmällä HBX-käsisahalla sekä kolmella HBB-sahalla."

UNIIKKI TESTAUSKONE

Uusien sahojen kehittämisen aikana Hultafors käyttää ainutlaatuista testauskonetta, jossa sahat testataan perusteellisin testein varmistaakseen, että ne tuottavat maksimaalisen tarkan ja ohjatun lopputuloksen. "Erinomainen ergonomia, joka varmistaa, että työkalu tuntuu hyvältä kädessä yhdessä korkean suorituskyvyn kanssa, on tärkeä syy siihen, miksi ammattilaiset valitsevat tuotteitamme", Per Eriksson sanoo.

HAMPAIDEN KOLMIVAIHEHIONTA

Optimaalisen tarkkuuden ja hallinnan aikaansaamiseksi Hultafors panostaa paljon hampaiden hiontaan ja terien jauhemaalaukseen. "Edistyksellisimmissä malleissa käytämme ainutlaatuista kolmivaiheista hiontaa, mikä tekee sahasta erittäin tehokkaan ja näin ollen sahausjälki antaa hienoja leikkauksia ilman haketta", Per Eriksson sanoo.

kattava valikoima

Hultaforsin kattava sahavalikoima sisältää nyt useita erilaisia malleja, kuten kaarisahoja, rautasahoja ja erilaisia erikoisahoja – useiden materiaalien sahaamiseen, kuten metallin, betonin, puun, kipsilevyn sekä muovin. Uudet sahamallit ovat saatavissa jo syksyllä 2017.

Julkaistu 03 lokakuuta 2017.

Kysy meiltä