Partner login

Hultafors uudelleen lanseeraa maalarinpuukon

Hultafors - Suomi

Hultafors uudelleen lanseeraa maalarinpuukon, jossa on paranneltu kestävyys sekä puukon terän kärki.

"Kun kehitimme ammattilaisten puukkoja, saimme apua todellisilta asiantuntijoilta – ammattilaisilta, tutustuimme siihen, mitä he tekevät, mitä he haluavat ja yritimme yksilöidä heidän tarpeensa. Teimme heille testin eli prototyyppejä puukoista. Joihin teimme muutoksia palautteen perusteella ja testasimme niitä uudestaan heidän kanssaan. Lopputuloksena oli ainutlaatuinen valikoima puukkoja, jotka on räätälöity nimenomaan ammattilaisten tarpeille", Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson sanoo.

Puukot toteutettu yhteistyössä ammattilaisten kanssa

Jokainen ammattilainen haluaa täydellisen puukon, joka soveltuu hänen työtehtävälleen. Mutta eri ammateissa on erilaiset vaatimukset sekä tarpeet. Siksi ammattilaisten näkemykset ovat olleet tärkeässä asemassa tämän kehitysprosessin aikana.

"Tiivis yhteydenpito ammattikäyttäjiemme kanssa on ollut korvaamaton tapa toimia idean alkuvaiheessa sekä myöhemmin koko prosessissa. Näin olemme pystyneet hienosäätämään kaikki yksityiskohdat ja saamaan arvokasta palautetta", Per kertoo.

Maalarinpuukko on yksi Hultaforsin 20 erilaisesta ammattilaisten puukoista sekä veitsistä, josta nyt saatavilla on kehitetympi versio.

MAALARINPUUKKO – ENEMMÄN KUIN VAIN PUUKKO

Itse asiassa maalarinpuukko on työkalu, jossa on kolme ominaisuutta. Ensinnäkin se on puukko, mutta sillä voi myös kiristää ruuveja – avata maalipurkkeja.

"Olemme saaneet käyttäjiltä palautetta siitä, että terän kärjen rakenne ei ollut riittävän kestävä käytössä, joten olemme nyt päivittäneet terän ja vahvistaneet kärjen, joka on nyt paksumpi, leveämpi ja kartiompi", Per kertoo.

Uusi terän kärki soveltuu paremmin PH2-ruuvien kiristämiseen kuin aiemmin, mutta toimii myös nyt pienillä ruuveilla. Uusi maalarinpuukko korvaa aikaisemman version ja sitä on saatavilla nyt.

Julkaistu 10 syyskuuta 2018.

Kysy meiltä