Partner login

Hultafors lanseeraa valikoiman huippulaatuisia kirveitä

Hultafors - Suomi

Olemme ottaneet uuden otteen kirveiden saralla keskittymällä käyttökokemukseen sekä tuomalla Hults Brukin historian tulevaisuuteen. Juhlistaaksemme 300 vuotta vanhoja perinteitä sekä kirveiden taontakäsityötä, olemme nimenneet uudet kirveemme kuuluisien seppien sekä Hults Brukin alueiden mukaan.

Uusi premium-sarja koostuu kahdeksasta laadukkaasta kirveestä, jotka vaihtelevat pienistä ja hyödyllisistä retkikirveistä aina vahvoihin halkaisukirveisiin saakka.

"Käyttäjäkokemus on ollut tämän lanseerauksen painopiste ja olemme kiinnittäneet paljon huomiota yksityiskohtiin – aina laadukkaista tuotepakkauksista verkkojulkaisuihin saakka", sanoo Per Eriksson, Hultafors Tools -tuotepäällikkö.

Huippuluokan sarjan kirveet

nimetty kuuluisien seppien sekä alueiden mukaan

Hults Brukissa, Ostergötlandissa Ruotsissa, sepät ovat tehneet työtä jo yli 300 vuotta, jota monet eivät pysty tekemään. Itse asiassa maailmassa on hyvin harvoja valmistajia, jotka käyttävät ammattiseppien taitoja. Juhlistaaksemme tätä perintöä, olemme nimenneet kirvesvalikoimamme kuuluisien seppien ja Hults Brukin alueiden mukaan.

"Valmistusprosessimme perinne ja laatu ovat ne, mitkä tekevät kirveistämme uniikkeja. Premium-valikoiman kautta kunnioitamme tätä uniikkia kädentaitoa ja nimeämällä kirveemme kuuluisien seppien sekä alueiden mukaan, tuomme historian tulevaisuuteen ", Per Eriksson sanoo.

Hults Bruk

50 vuoden takuu

Hultaforsin kirveet on valmistettu perinteisellä tavalla aina vuodesta 1697 lähtien. Tämä käsityötaito yhdistettynä taontaan johtaa luotettavaan huippuluokan tuotteeseen, jolla on pitkä käyttöikä ja jota voidaan käyttää jopa useiden sukupolvien ajan. Siksi Hultafors tarjoaa myös 50 vuoden takuun kirveiden terille.

"Meillä on pitkät perinteet kirveiden valmistuksesta ja teränvalmistusprosessiamme on kehitetty jo monien vuosien ajan – johtaen erinomaiseen lopputulokseen. Kirveemme on valmistettu kestämään sukupolvien ajan, joten 50 vuoden takuu terällemme on luonnollinen lisäys tuotteemme ominaisuudeksi", Per Eriksson sanoo.

metsäkirves åby ja halkaisukirves hult

Uusi valikoimamme kirveitä sisältää molemmat mallit, joita käytetään sekä perinteiseen puutyöhön että retkeilyyn. Lanseeraus sisältää myös kaksi uutta mallia; metsäkirves Åby ja halkaisukirves Hult. Tarjoamme myös uusia lisävaruisteita: teroitukseen tarkoitettu hiomakivi sekä ainutlaatuinen ja monikäyttöinen nahkainen teränsuoja.

Julkaistu 15 maaliskuuta 2018.

Kysy meiltä