Partner login

Hultafors lanseeraa kaksi uutta tuplatuppea

Hultafors - Suomi

Hultafors laajentaa nyt tuplatuppien valikoimaa kahdella uudella yhdistelmällä – ammattilaisten työpäivän tehostamiseksi. Molemmissa tuplatupissa on kevyt ja tehokas yleisveitsi URA, joka on ergonomisesti muotoiltu ja tarjoaa erinomaisen pidon, turvallisen sekä mukavan leikkauskokemuksen.

Hultafors laajentaa nyt tuplatuppivalikoimaansa kahdella uudella yhdistelmällä – tarkoittaen, että saatavilla on nyt 10 eri tuplatuppea.

tehokkaampi työpäivä

Tuplatupessa ammattilaisilla on aina käden ulottuvilla ne työkalut, joita he tarvitsevat eniten, ja näin työstä tulee tehokkaampaa.
"Useat ammattilaiset käyttävät usein kahta veistä tai puukkoa jokapäiväisessä työssään, ja tämä on ollut lähtökohtana tuotekehityksessämme. Useat ammattilaiset käyttävät usein juuri näitä yhdistelmiä veitsistä ja puukoista, mutta toistaiseksi kukaan ei ole yhdistänyt niitä tuplatuppeen", kertoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson.

IDEAALI SEINIEN ASENTAMISEEN

Tuplatupessa JS+URA sisältää JS-sahalaitapuukon sekä URA-yleisveitsen – täydellinen yhdistelmä kipsilevyn leikkaamiseen. Molemmat työkalut on kehitetty kipsilevyn leikkaamiseen, levyjen kiinnittämiseen sekä pistorasian aukkojen leikkaamiseen seinissä.

KAIKENLAISIIN TYÖTEHTÄVIIN

Tuplatuppi STK+URA tekee ammattilaisen työpäivästä hyvin varustellun kaikenlaisiin työtehtäviin – aina karkeasta puunkäsittelystä vaativiin töihin saakka. Tämä yhdistelmä tarjoaa tehokkaita leikkauksia, kun käsittelet puuta, kipsilevyä, mattoja tai tapettia.

UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ TUPPI!

Tuplatuppi on valmistettu iskunkestävästä PP-muovista, johon on liitetty niitit sekä joustava silmukka. "Kun käytetyt veitset ja puukot ovat kuluneet loppuun, tuplatuppea on helppo uudelleen käyttää uusien tuotteiden kanssa. Erittäin hyvä tapa pienentää hiilijalanjälkeä", sanoo Per.


Uudet tuplatupet lanseerataan syksyllä 2018.

Julkaistu 16 heinäkuuta 2018.

Kysy meiltä