Partner login

Hultafors lanseeraa edistykselliset merkintäkynät

Hultafors - Suomi

Hultaforsin valikoima täydentyy perinteisten puukynien lisäksi seuraavan sukupolven merkintäkynillä. Näitä tuotteita on kehitetty yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Tavoitteenamme on tehdä ammattilaisten työpäivästä entistäkin tehokkaampi.

Lanseeraamme kolme uutta kynää sekä lisätarvikkeita.

Merkintäkynät

"Päätimme kehittää tuotteita, jotka helpottavat ammattilaisten merkintätapaa. Meille on erittäin tärkeätä ajatella tehokkuutta, ergonomiaa sekä kestävyyttä, kun kehitämme uusia tuotteita markkinoille, sanoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson.

NOPEASTI KUIVUVA – Mukana KOtelo ja TEROITIN

Hultaforsin nopeasti kuivuva merkintäkynä tulee kotelossa. Kotelo on tyylikkäästi suunniteltu siten, että kynä pysyy paikoillaan kotelossa, ja kynä on myös helppo poistaa kotelosta. Lisäksi sekä kynä että kotelo on suunniteltu pysymään paikallaan, kun ne asetetaan työskentelyalustalle.

Kynänteroitin on sijoitettu kynän kotelon vyöklipsiin niin, että sitä on helppo käyttää. Kotelon pohjassa olevan reiän avulla sekä lika että kosteus poistuvat kynästä, mikä lisää sen kestävyyttä. Kaikki tämä yhdessä ergonomisesti muotoillussa kynässä, jota on miellyttävä käyttää.

Merkintäkynässä yhdistyvät perinteinen puusepän kynä ja klassinen lyijykynä. Yhdistämällä nämä kaksi kynän toiminto-ominaisuutta kynään, josta saat aina hyvän otteen – halusit tehdä selkeitä viivoja tai tarkkoja merkintöjä", Per sanoo.

Kahdenlaisia eri terävaihtoehtoja

Merkintäkynien terävaihtoehdot tulevat toiminnallisessa säiliössä, jossa on 10 täyteväriä kahdella eri ainevaihtoehdolla. Joko 10:llä lyijytäytteellä tai 4 lyijytäytteellä ja 6 liitutäytteellä, jossa on kolme punaista sekä kolme keltaista. Lyijytäyte on käsitelty niin että sen on myös kosteuden kestävää.

"Käyttämällä terävaihtoehtoja kynässä – käyttäjä edistää osaltaan kestävämpää ja vihreämpää työskentelytapaa", Per sanoo.

mustekynät toimivat hankalissakin paikoissa

Lanseeraamme myös kaksi kapeakärkistä merkintäkynää, jotka soveltuvat hankalien paikkojen merkitsemiseen. Näitä merkintäkyniä on saatavilla punaisena ja mustana permamentti-musteella eri materiaalien ja pintojen merkitsemiseen.

Julkaistu 14 syyskuuta 2018.

Kysy meiltä